Hakkımızda

mükelleflere yıllık tecrübesi olarak otel, 50 ile neredeyse, Golden Tulip Hospitality Group ( www.goldentulip.com ), Fransa La Défense,-ile merkez ofisi Paris, is-üst ve lüks ölçekler orta dünya çapında bir otelcilik şirketi sunan hizmetler için 40'tan fazla ülkede 27.000 odaları temsil eden 230 otel bulundu.

The 3 brands present in Europe, the Middle East & Africa, the Asian Pacific Region and the Americas, promise International Standards of services and facilities throughout hotels which restrain their own unique flavors and personality. kendine özgü tat ve kişilik dizginlemek oteller, Orta Doğu ve Afrika, Asya Pasifik Bölgesi ve Amerika, hizmet ve tesislerin söz Uluslararası Standartlar boyunca Avrupa'nın şimdiki 3 marka.

Tulip Inn are three-star properties in convenient locations usually in city centers or close to major access routes. Tulip Inn şehir merkezlerinde genellikle uygun yerlerde üç yıldızlı özellikleri veya büyük erişim yolları yakın. Each hotel benefits from its regional situation, but they all provide comfortable and functional accommodation along with friendly service. bölgesel durumdan her otel yararları, ama hepsi güleryüzlü hizmet anlayışı ile birlikte konforlu ve fonksiyonel konaklama sağlar. All hotels are designed to offer business and leisure travelers an exceptional value for money. Tüm otel iş seyahatindeki para için olağanüstü bir değer sunmak için tasarlanmıştır.

Golden Tulip are four-star properties by means of modern facilities, personal service and international standards of comfort. Golden Tulip modern tesisleri, kişisel hizmet ve konfor uluslararası standartlar ile dört yıldızlı özellikleri vardır. Each hotel offers its own individual character, whilst reflecting the flavors of its location. Her otelin ederken kendi konumunu lezzetlerini yansıtan, kendi bireysel karakter sunmaktadır. The hotels enjoy a perfect situation in business or leisure destination, aiming to exceed guest expectations. Otellerde konuk beklentilerini aşmak amacıyla, iş veya eğlence hedef mükemmel bir durumun keyfini çıkarın.

Etiketler

otel tatil eğlence fuar emitt stand

Görüşler ()

Yorum Ekle