Hakkımızda

Otelimiz, deniz, güneş ve tarihin buluştuğu, Akdeniz sahillerinin incisi Alanya’da kuruludur.

“Maksimum konfor ve rahatlık" anlayışına göre dizayn edilen otelimizin toplam 272 odasında , geniş ve rahat yataklar, uydu kanallarını izleyebileceğiniz TV, radyo kanalları, kablolu hızlı internet bağlantısı, tüm dünya ile doğrudan telefon bağlantısı, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, minibar, çay-kahve ve kettle, saç kurutma makinesi, değerli eşya kasası konuklarımızın her odada karşılaşacağı minimum standarttır. Ayrıca sigara içilmeyen odalarımız ve engelli misafirlerimiz için de özel dizayn edilmiş odalarımız bulunmaktadır.

Otelimizde , siz değerli misafirlerimizin tercihlerine göre, oda kahvaltı, yarım pansiyon ve ultra herşey dahil konseptlerinde konaklama imkanları sunulmaktadır.

Türk ve dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunan yemek salonlarımız , içeceklerinizi keyifle yudumlayabileceğiniz barlarımız gün ve gece boyunca hizmetinizdedir.

Gün içinde, her yaş, zevk ve kültüre uygun spor aktviteleri, su oyunları, turnuva ve yarışmalar, akşamları ise birbirinden güzel skeç ve gösteriler siz değerli misafirlerimizi beklemektedir. Ayrıca 4 – 12 yaş arası küçük misafirlerimiz için oyun alanları ve özel aktivitelerimiz mevcuttur.

Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı havuzlarımız mevcut olup bu havuzlarımızdan bir tanesi kaydıraklıdır.

Özel plajımızdaki Snack Bar’ımızda güneşlenebilir, deniz manzarası eşliğinde içeceklerinizi yudumlayabilir, birbirinden lezzetli yiyeceklerimizden atıştırabilirsiniz.

Plaj havlusu, şezlong ve minderlerimiz ücretsiz olarak hizmetinize sunulmuştur.

Otelimizden gün boyunca Alanya merkeze düzenlenen ücretsiz servislerimiz mevcuttur.

İyi eğitilmiş ekibimiz ile kaliteden ödün vermeksizin, tüm misafirlerimize özel ilgi ve hizmeti sunmayı amaç edinmiş bulunmaktayız.

Otelimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, tüm çalışanlarımız adına sizi misafir etmekten kıvanç ve mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Etiketler

grand hotel tatil eglence yaz tatili alanya otelleri 360 sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Twan Hendriks

this Hotel is not a 5 Star Hotel for the first 4 floors.The food is very good,if you like to have a relaxed holiday with lots off good food the hole day then this hotel is good.Also the people are very nice,and will help you if you speak the managers.But if you get a room on flour 1 till 4 then,very offt the room is old,and a lot off things are broken in the room,also holes in the doors,elektricity not working good and balkonie doors that can not be opent, and also what we had on floor 2 we had mushrooms in or badroom grouwing on the seeling and on the wall.if you complain about with the managers they give you a room on floor 5 and then yes then it is a 5 star hotel. So just a tip if you book a hotel here in this hotel then ask for a room on floor 5,also the only have wifi in the reception,otherwice you have to pay extra for it therfore 2 stars for use

5 yıl önce

Elie Hachem

Good hotel reception staff should be trained more to handle customers problem, but in general a good hotel

5 yıl önce

Jamil Maalouf

Nice hotel but the bed matresses are'nt confortable at all

5 yıl önce

baran avci

Very good location and good service, reception staff very friendly

5 yıl önce

Ilhan Koc

its a nice place for a holiday. hotel is clean and good .all workers are nice. but there were too many single men in big groups and we were there with the family and felt uncomfortable

6 yıl önce

Yorum Ekle