Hakkımızda

Güven Kepçe Makine İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. 1984 yılında Güven Kepçe Sanayii adı altında K.Maltepe / İstanbul'da kurulmuştur. Halen faaliyetlerimizi Gebze / Kocaeli'deki fabrikamızda sürdürmekteyiz. Firmamız her türlü yükleme ve boşaltma için mamuller, kepçeler imal etmekte ve bunları ihraç etmektedir.
Şu ana kadar İspanya, Almanya, Danimarka, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Gürcistan, Tunus, Rusya, Mısır, Tanzanya, Fildişi Sahilleri, Gana, Nijerya, Cezayir, B.A.E., Kuveyt, Pakistan, Singapur, Bangladeş v.b. birçok ülkeye ürünlerini ihraç etmiştir.
3 çeşit kepçe tarafımızdan tasarlanmış ve Türk Patent Enstitüsü tarafından "Endüstriyel Tasarım Tescil Belgesi" ile Tescil edilmiştir.
Müşterilerimizin ilk ve kalıcı tercihi olma gayemiz; sürekli olarak sektörün de en iyisi olma hedefini beraberinde getirmiştir. Bugün bulunduğumuz noktada, tüm dünya geneline yayılmış bir müşteri portföyüne sahip olmak ve bunun giderek yaygınlaşması gurur verici.
Hizmet verdiğimiz bu sektörde müşterilerimizin istek ve beklentilerini, tüm çalışanlarımızın etkin ve eğitimli katılımı ile sürekli olarak daha üst seviyelerde karşılama gayemiz artarak devam etmiş ve edecektir. Bu amaçla tüm karar, uygulama ve hizmet gayemizde; sektörün ve müşterilerimizin beklentileri ile birlikte, sürekli gelişme prensibine inanılması, bulunduğumuz noktanın açıklanmasına yetecektir. 
Teknolojiyi, yaratıcılık ve insanın eşsiz becerisiyle buluşturuyoruz. Tamamı Türkiye'de üretilen bu kepçelerin tüm dünya geneline yayılmış bir kullanıcı kitlesi olması ürünlerimize olan güvenin bir göstergesidir ve bu bizim için gurur verici... Ve bu gururu bizimle paylaşmanızdan onur duyuyoruz.

Etiketler

mekan sanal gemi fuar insaa insaat yat

Görüşler ()

Yorum Ekle