HAKSA LİM TEKSTİL FUARI İSTANBUL 2011

Hakkımızda

1986 yılında başladığı üretime, 2004 yılından beri Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu modern tesislerinde devam etmektedir. Gelişmelere açık uzman ekibi ile kategorisindeki en iyi teknolojiyi sunmayı ilke edinmiş; keliteye verdiği önem, müşteri odaklı yaklaşım ve kurumsal yapısıyla sektörde hızlı bir ivme yakalayan Haksa Tekstil, üretiminin %70' ini dünya pazarlarına ihraç etmektedir.

Vizyon
 Kaliteden ödün vermeyen üretim anlayışı ile müşterilerimiz ve çalışma arkadaşlarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, ekonomik ve kültürel anlamda ülkemizin geleceği için yatırımı ve istihdamı arttırmaktır.
Misyon
 Sosyal Sorumluluk bilinci, kusursuz hizmet anlayışı ve sürekli gelişim ilkesiyle kaliteyi dünyaya işliyoruz.
Kalite Politikası
 Müşteri memnuniyetini öncelikli prensip haline getiren Haksa Tekstil, bu doğrultuda ürün kalitesini sürekli iyileştirmekte, gelişmeyi sürekli kılmakta, AR-GE ekibinin çalışmalarıyla ve en iyi teknolojiye sahip araçları ile test ve kontrol işlemlerini yaparak müşterisine kusursuz ürün sunmanın huzurunu yaşamaktadır.
Çevre Politikası
 Haksa Tekstil, hammadde, enerji, yakıt ve su gibi doğal kaynakları mümkün olan en verimli şekilde kullanmakta; insan ve çevre sağlığına zararlı maddeleri kullanmadan kaliteli üretimi çevre dostu teknolojileri ile desteklemektedir.

Etiketler

sanayi makina iplik parça kumaş dokuma yedek parça bobin

Görüşler ()

Yorum Ekle