HATTUSA ASTYRA SPA & TERMAL RESORT

Hakkımızda

Hattuşa A.Ş. Termal Sağlık Turizm alanında Türkiye'de ve Dünya'da konusunda önde gelen bir markaolmak amacıyla; insanlara fiziken ve ruhen mutlu olabilecekleri ortam hedefleyen bir şirkettir.
GÜRE bölgesinin mitolijideki ismine uygun olarak da tesisin adı ,"ASTYRA SPA&TERMAL RESORT" olarak belirlenmiştir.

Projemiz konsepti içerisinde bulunan Sağlık Kür Merkezi Üniteleri, ülkemizde ve Dünya'da önde gelen sağlık kuruluşlarının işbirliği ile işletilecektir.

GÜRE bölgesinin mitolijideki ismine uygun olarak da tesisin adı, "ASTYRA SPA&TERMAL RESORT" olarak belirlenmiştir.
 
Hattuşa Astyra SPA & Termal Otel,Kür Merkezi ve Sağlık Tatili Projesi;ülkemiz ve Avrupa'da 25 üst düzey termal tesiste yerinde yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde oluşturulan konsept çerçevesinde Güre / Edremit'te gerçekleştirilmektedir.

Hedeflerimiz

•İnsanların fiziken ve ruhen kendilerini mutlu hissetmelerini sağlamak.
•Doğal kaynaklarımızı, katma değeri yüksek yatırımlarla ekonomiye kazandırmak.
•Türkiye'de ve Dünya'da sağlık turizmin konusunda aranılan bir merkez haline gelmek.
•Oksijen, yeşil, deniz ve termal'in buluştuğu yerde çevreye duyarlı ve örnek bir kuruluş olmak.
•Hattuşa'nın etkinliğini artırmak.

Misyonumuz

HATTUŞA, Türkiye'nin dünya harikası, olağanüstü güzelliğe sahip Balıkesir, Edremit-Güre'de Homeros'un İlyada Destanında "bol pınarlı,vahşi hayvanların anası" olarak tanımlandığı "Kaz Dağları" eteğinde, Astyra Resort & Devre Tatil Tesisleri ile antik çağlardan günümüze kadar birçok hastalık tedavisinde kullanılan Güre Kaplıca Şifalı sularını, koruyucu sağlık anlayışını da içeren bir yaklaşımla, insanların fiziken ve ruhen mutlu hisetmelerini sağlayacak bir ortam oluşturmayı hedefleyen, bölgenin ekolojik dengelerini gözeten, ekonomik katma değer yaratan, turizme uzmanlık getiren, geleceğin ihtiyaçlarını da öngeren kuruluştur.

Vizyonumuz

Paydaşların mutluluğunu göz önünde tutacak bir hizmet anlayışını benimseyip,Türkiye'de ki ve Dünya'da ki sağlık turizmindeki yenilikleri yakalamak,kuruluşa olduğu kadar ülkeye de yararlı projeleri gerçekleştirmek, bilimin öncülüğünde Türkiye'nin doğal kaynaklarını koruyup, geliştirip özellikle de katma değeri yüksek turizm yatırımlarını hedeflemektir.

Etiketler

hattusa astyra spa termal resort

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Umur Güneysu

It is a fine hotel. Facilities are real cool and clean. Most of the personnel are very fine (a little some of them are not) The market inside sells the products with same price outside (normally hotel markets are very expensive) Foods are very delicious. View and Mt Ida' s fresh air reliefs you. Only disadvantage is that, i haven't seen abroader tourists. Everyone was Turkish. That's why it can be boring for you. But if travel agencies make more flights and tours on this area it would be a great decision to choose this hotel.

5 yıl önce

gregori hofmann

Terrible. Room smelt like fish and oil. They charged me twice and never refunded . Definitely don’t go.

5 yıl önce

MURAT kayalarli

All seems good however 2 things need to be fixed immediately. Turkish hamam stinks... I am told ladies section was so nice but unisex section simply disgusting.. Service speeds needs improving. You need to wait too long for any order..

5 yıl önce

Deniz Erdal

Hattuşa has many pools and activities, however the beach nearby isn't all that great

5 yıl önce

Ata Sahin

Nice facility but way too crowded.

5 yıl önce

Yorum Ekle