Hakkımızda

ÇEŞME DE HENÜZ KEŞFEDİLMEMİŞ GÜZELLİKLERİNDEN ILDIR'DA BULUNAN BUTİK OTELİMİZDE KENDİNİZİ EVİNİZDE GİBİ HİSSEDECEK,BİR YANDAN EN TEMİZ HAVASINI SOLURKEN DİÐER YANDAN DA TARİHİ M.Ö 3000 YILINA DAYANAN ERYTHARİ KENTİNİN MİSTİK GÜZELLİKLERİNİ YAŞAYACAKSINIZ..
İZMİR İLİ,ÇEŞME İLÇESİNDE 22KM.EŞSSİZ KUMUYLA ILICA PLAJINA 15KM.UZAKLIKTA ILDIR KÖYÜ GİRİŞİNDE,DENİZE 150M. MESAFEDE,DENİZ MAZARALI,KLİMA,ALTI ODALI,GÜNEŞ ENERJİSİ,HER DAİM SICAK SUYU,MİNİ BUZDOLABI,TELEVİZYON,24 SAAT KESİNTİSİZ,ADSL  HİZMETİ VE ANTİK GÖRÜNÜMLÜ, MEFRUŞATA SAHİP LÜKS ANTİK OTELİMİZ HİZMETİNİZDEDİR..

Etiketler

otel butik dinlenme mekan 360 derece tur gezi cesme koy ildir tatil

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Aditya Bhagat

this place remind me fatmagül's story that touching my Harte very well

6 yıl önce

Krasi Velinov

Nice place!

5 yıl önce

gökhan bulut

Oda oldukça temizdi, deniz manzaralı olan odayı tercih etmiştik ve gün batımı manzarası harikaydı. Odanın iç mimarisi oldukça başarılı ve ince detaylar ile oldukça ilgi çekici hale gelmiş. Hafta sonu bir gece deniz manzaralı oda için 270₺ ödedik, ayrıca akşam yemeği için 2 çipura ve 1 salata içi de 120₺ ödedik. Çok teşekkür ederiz, yine görüşmek üzere.

5 yıl önce

özlem erses

Ildirin merkezinde yer alan otel cok temiz ve guleryuzlu bir ekibe sahip. Kahvaltisi ve yemekleri de fena degil. Fiyat olarak biraz yuksek . Restorandan manzara cok hoş. Ve hemen otelin yaninda el isi dekoratif figürler yapan bir dükkan var kesinlikle ugranmasini tavsiye ettigim.. Fakat yazin denize girerim hayaliyle geliniyorsa Ildir' da plaj yok. Plaj diye jandarmanin yaninda bulunan bir bölgeyi tavsiye ettiler ve gittik. Denizde bir sürü kucuklu buyuklu tekneler vardi. Deniz de asiri tasli ve plaj gibi bir durum söz konusu bile degil. O kadar bakimsiz ve pis ki Çesme belediyesine hic yakismiyor.

5 yıl önce

cem koken

Cok kısa bir süre geçirsek de bu oteli ve Ildırı çok sevdik. Bina zevkle dekore edilmiş, çok hoş ayrıntılar var(merdiven korkuluklarının başındaki yunuslar gibi). Yemek için kullanılan terasta kahvaltı da akşam yemeği de pek keyifliydi bizim için. Özenle seçilen malzemelerden yapıldığı belli olan mezelere bayıldık. Sıcak enginar, kabak çiçeği dolması, üç peynirli sıcak meze ve dondurmalı irmik tatlısı damağımızı çatlattı. Iyi ki gitmişiz.

5 yıl önce

Yorum Ekle