KALE KİLİT - 2011 EMİTT FUAR STANDI

Hakkımızda

Kale Endüstri Holding bünyesinde yer alan Kale Kilit Dış Ticaret A.Ş. 1986 yılında kurulmuştur.Gerek Uluslararası kalite ve güvenlik standartlarına uygun olmak şartıyla ithal ettiği, gerekse kendi üretimi olan ürünleri, yurtiçi ve yurtdışında pazarlamaktadır.

Müşteri odaklı kalite anlayışının daima ön planda tutan Kale Kilit Dış Ticaret A.Ş. geniş portföyüyle hayatı kolaylaştıran ürünler sunmaktadır.

Gelişen dünyanın teknolojik gelişmelerini ve sonuçlarını kullanıcıların yararına sunan Kilit Dış Ticaret A.Ş.; Elektronik Kilit Grubu, Hırdavat Ürünleri, Kale Cam Aksesuarları; İthalatı, montajı ve pazarlamasını yapmaktad

Ayrıca güvenlik sektöründe yeni projelerde ve tadilat işlerinde çeşitli çözümler sunarak danışmanlık desteği sağlamaktadır.Bu uygulamalarda satış öncesi ve satış sonrası verdiği kaliteli ve yaygın teknik destek, ürünlerine verdiği gerçek garantilerle her zaman müşteri odaklı hizmet verme anlayışını prensip edinmektedir.

Sahip olduğu tüm ürün grupları ve verdiği teknik servis hizmetleri Kale Kilit'in 56 yıllık deneyimini, kalite anlayışını ve müşteri memnuniyetini herşeyin üzerinde tutan hizmet politikalarını yansıtmaktadır.Kale Kilit Dış Ticaret A.Ş.'nin sunduğu ürünlerde ve verdiği hizmetlerdeki üstünlüğü, 56 yıllık bir geçmişin yansımasıdır.

Bu yeni yüzyılda, bütün teknolojik gelişmeleri ve yeni ürünleri Türk Halkı'na sunmak, Kale Kilit Dış Ticaret A.Ş.'nin gerçek amacıdır.Bu sorumluluk "KALE KİLİT" adının halkımız arasındaki değerinin ve saygınlığının bilincinde olarak devam ettirilmektedir.

Etiketler

emitt fuar fair turizm mekan360 360

Görüşler ()

Yorum Ekle