Hakkımızda

 

Group bema 20 yılı aşkın süredir bağlı şirketleri ile Türkiye'de tekstil sektöründe çocuk konfeksiyonu üretimi ve Kanz markası ile hizmet veriyor. 2004 yılında, 1949'da kurulmuş olan Kanz markasının bağlı olduğu Kanz Finansal Holding'e ortak oldu. 2009 yılında, Holdingin tamamı Bemateks ortakları tarafından satın alınmıştır.
 
2008 yılında, dünyaca ünlü Alman Steiff oyuncak markasının konfeksiyon grubu üretim ve dağıtım haklarını aldı. 2010 yılında, önemli bir adım daha atarak 1842 yılında kurulmuş köklü bir Alman markasını daha gruba kazandırdı. Doll 0-16 yaş atkı, bere, eldiven, çorap vb. çocuk aksesuarları üreten ve tüm Avrupa'da bilinirliği yüksek bir çocuk markasıdır. 2011 yılında, Doll markası ile Bebek Arabası, Oto Koltuğu, Oyun Parkı gibi bebek araç gereçleri koleksiyonunu Türk tüketicisinin beğenisine sundu. Gelecek sezonlar için Doll markası ile yenidoğan grubu Tekstil koleksiyonları da hazırlayacak.

2011 yılında, Avrupa'da tanınmış bir çocuk markası olan Pampolina gruba kazandırıldı. Kanz, Pampolina, Steiff, S&D, Whoopi, Doll, Kathe Kruse markaları ile dünya çocuk modasına yön veren group bema 35'den fazla ülkede hizmet sunan bir dağıtım kanalını yönetmektedir. Türkiye'de Kanz ve S&D mağaza konseptleri ile Türkiye genelinde geniş marka ve ürün yelpazesi ile hizmet veriyor.

Etiketler

kanz kanz-giyim kanz-çocuk çocuk-konfeksiyon çocuk-giyim giyim çocuk-koleksiyonu kanz-koleksiyon

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle