KEFELİ MERMER GRANİT SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Hakkımızda

1994 yılında kurulan firmamız 15 yıldır mermer ve granit ithalat - toptan satış ve pazarlama üzerine hizmet vermektedir..

Kefeli mermer ve granit 2003 yılında şirketleşmiş olup mermer ve granit üzerine kaliteli hizmet vermeyi hedeflemiştir.


Günümüzde en dayanıklı ve prestijli yapı malzemesi olan granit, inşaat sektörünün ülkemizdeki gelişmesine paralel olarak her geçen gün daha fazla talep görmektedir. Modern yapılarının özellikle dış cephe kaplamalarında ve yer döşemelerinde müşteri projeleri doğrultusunda satışın yanısıra granite şekil veren Kefeli , İstanbul ' da sektörün öncüsü konumundadır.


Prensiplerimiz

Zamanında, teslim ücretsiz fiyatlandırma kaliteli, malzeme ve işçiliktir. Mutfak tezgahlari, mermer, mermerit veya granit, mezar mermerleri, kabristanlar v.b alanlarda faaliyet gösteren firmaların tercihi konumundayız. İnşaat dekorasyon, basamak döşeme kaplama ve denizlik işleri malzemelerini itina ile müşterilerimizi memnun edecek sekilde teslim etmekteyiz.


Tecrübemiz

Yaklaşık yüzbinlerce metretül granit onbinlerce metretül mermer denizlik onbinlerce metre kare yer döşemesi, onbinlerce metrekare duvar kaplaması onbinlerce metretül basamak mermeri binlerce eşik mermeri yüzlerce granit mutfak tezgahı binlerce metre mermer mutfak tezgahı malzemesidir

Etiketler

mermer maden kefeli 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler (4)

Sidki Küccük

ne mermer ve granit ne ararsaniz

6 yıl önce

ابو فهد الديري

مكان تصنيع رخام وتماثيل رخامية

6 yıl önce

محمد شريف الطائي

8 yıl önce

Istanbul travel Concierge

7 yıl önce

Yorum Ekle