Mekan 360

KESTANBOL KAPLICALARI

Görüntülenme - 16794 Yorum Ekle

Hakkımızda

M.Ö. 310 yılında kurulan Alexandra Troas şehrinin tedavi ve kür merkezi olarak kullanılmıştır. Osmanlı döneminde kaplıca önemini devam ettirmiştir. Rivayete göre Kanuni Sultan Süleymen savaştan dönen yaralı gazilerini burada tedavi ettirirmiş.
Kestanbolu kaplıcasına Osmanlı Sultanlarından 1. Abdülhamit zamanında, 1895 yılında bir tesis inşa edilmiştir. 1. Dünya savaşında yanan tesis harabe haline gelmiştir. 1963 yılında tekrar modern bir şekilde inşa edilmiştir

Etiketler

su-tedavisi kaplica doga termal kür spa masaj sıcak-su

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Johann , Gökalp Yardımcı

They are not keping that place to hygenic , the place was Dirty and garbage.

5 yıl önce

Batuhan Cetinkaya

Super

5 yıl önce

Sadettin Arslan

Super

5 yıl önce

Kaya Maden

Supermis

5 yıl önce

Yasin BAKAN

Ayy, çok pismiş yok şöyle tavsiye etmem, böyle tavsiye etmem gibi bu alana şikayet yazmak elbette internet kullanan bazı kişileri buraya gitmeden önce uyarıyor olabilir ancak internet kullanmayan insanlar buraya gidip mağdur olup hayvan gibi muamele görüp hem daha beter sağlığından olduğu hem de maddi kayıba uğrayarak geri döndüğü için gerekli merciilere gerekli şikayetlerde bulundum. Buraya bu gibi yorum yazanlar da eğer daha kaliteli hizmet almak istiyorlarsa BİMER, CİMER, Halk Sağlığı Müdürlükleri gibi gerekli yerlere gerekli şikayetlerde bulunsunlar ki insanlığa yakışır bir biçimde hizmet edebilecek işletmeler işletsin burayı. Yorumlara baktım, 142 yorumun içinde 5 yıldız verenlerin %90'ı önceki konakladığım dönemlerden tanıdığım çalışanlar olduğunu gördüm, ki bazıları halen çalışıyor. Geriye kalan yorumlar da zaten şikayetlerden oluşuyor. Yani buraya yazılan şikayetleri ne halk dikkate alıyor ne de bu işletmenin yönetimi. 3 yıl önce de aynı şikayetler varmış, şimdi de aynı şikayetler yazılıyor.

5 yıl önce

Yorum Ekle