KİMFOR YAPI FUARI 2011 FUAR STANDI

Hakkımızda

Kimfor Yapı Kimyasalları Ltd. Şti. Türkiye'de, Bursa merkezli olarak faaliyet göstermektedir. Esas olarak yapı kimyasalları sektöründe ileri teknoloji ürünler geliştirmekte ve üretmektedir.

Firmamızın bünyesindeki laboratuarda, üniversite destekli yürüttüğümüz ARGE çalışmalarımız neticesinde özellikle izolasyonlu cephe sıvaları teknolojisinde büyük aşama kaydederek, enerji kaybını önlemede ekolojik ve pratik çözümler üreterek, tüketici ekonomisini ve paralel olarak, ülke ve dünya ekonoisini olumlu etkileyecek ürünler geliştirmektedir.

Çağımız gerekliliği olan enerji tasarrufu ve inşaatların vazgeçilmeyen tesviye sıvasını birleştirip tek kompenantta toplaması amaçlı üretilen KİMFOR ürünleri üstün kalitesi, kolay işçiliği, nefes alması, çok hafif olması ve zamandan olumsuz etkilenmemesi yanında yalıtımın dört ana dalı olan; ısı, su, ses ve yangına karşı yaşam alanlarımızı izole etmektedir.

Çağdaş ürünlerin çağdaş üreticisi olarak, gerek yurtiçinden, gerek yurtdışından sektörel pazarda gördüğümüz yoğun ilgi ve talep, bizlere seçtiğimiz yolda büyük moral vermekte ve motive etmektedir. Hedefimiz, ekolojik yalıtımlı sıva teknolojisini ülke ve dünya pazarlarında tanıtarak enerji tasarrufuna katkı sağlamaktır.

Etiketler

kimfor yapi fuari mekan360 sanal tur mekan 360 derece

Görüşler ()

Yorum Ekle