Hakkımızda

İzmir'in Yağhaneler semtinde, 1980 yılında Kirazoğlu Demir Ticaret adıyla Merhum Ersan Kirazoğlu tarafından kurulan firmamız,  küçük bir ticarethane iken kısa sürede özellikle inşaat demiri satışlarında tüm Türkiye'ye adını duyurarak büyümüştür. 1991 yılında anonim şirkete dönüşmüş, 1993 yılında Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi AŞ. nin bayiliğini almış, hazır beton ve çimento satışına da başlamıştır. Çimento ve türevlerinin satışında kısa sürede büyük başarılar göstererek, Batı Anadolu Çimento’nun en büyük bayisi konumuna yükselmiştir.                                           

2004 yılında Vitra-İntema ile münhasır bayilik anlaşmasını imzalamış ve 2005 yılında Yağhanelerde  ilk Vitra mağazasını hizmete açmıştır. 2006 – 2007 yıllarında İntema tarafından “ Cirosal büyüme” ödülü ile taçlandırılmış  olan firmamız, Ege bölge birinciliğini devam ettirmektedir.

Kirazoğlu A.ş son yıllarda geniş açılımlar gösterek , teknolojik  donanımlarını ve  bayiliklerini arttırarak gün ve gün ilerleme  kaydetmektedir. 2010 yılında Alsancak’ta  ikinci mağazasını açan firmamız, Çiğli Anadolu Cd. üzerinde yaklaşık 10.000m2 kapalı, 50.000 m2 yüzölçümlü stok sahasında da  Vitra – Artema ürünleri satışlarına başlamıştır. Hizmeti müşterinin ayağına götürmeyi hedefleyen Kirazoğlu A.ş , şube sayısını arttırarak, 2011 yılı Ekim ayında Karşıyaka Şemikler kavşağı üzerinde Karşıyaka mağazası ve  2012 yılı Nisan ayında İse Narlıdere mağaza ile şube sayısını 5’ e çıkarmıştır.

Kirazoğlu AŞ. ; Eczacıbaşı yapı grubunun Vitra, Artema, Burgbad  markalarının münhasır bayisi olup, birçok önemli projeye  imza atarak, Ege Bölgesi’ndeki en büyük bayi olma unvanını kazanmıştır. Ayrıca sektörünün öncü firmalarından duşkabin çözümlerinde Hüppe; mutfak, ankastre cihaz ve eviyelerde Franke ve Teka ürünleri, beton ve çimento taleplerinde Batıçim, Batıbeton; duvar elemanlarında Ponzablok  ve Yüksel Tuğla bayilikleriyle de birçok projeye hizmet vererek  bölgedeki liderliğini sürdürmektedir.

Hizmet ve kaliteyi bir yaşam felsefesi olarak benimseyen Kirazoğlu A.ş,  satışın  yanı sıra siparişlerin  adrese teslimi ve yetkili servisler konusunda da  müşterisinin her zaman  yanında olmuş, bu sayede saygın ve güvenilir bir kurum kimliği kazanarak müşterilerinin ilk tercihi olmayı başarmıştır.

Kirazoğlu Demir Çelik AŞ. 30 yılı aşkın süredir yapının temel aşamasından çatısına kadar tüm inşaat malzemelerinin satış ve pazarlamasını yaparak, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına yardımcı olmaktan büyük gurur ve mutluluk duymaktadır.

Etiketler

lavabo banyo-mobilyaları pisuvar ankestre vitra kudret-tuğla inşaat-malzemeleri yapı-market batıçim batıbeton batı-enerji mutfak-cihazları schlüter sukar ponsis ponza-blok koçtaş intema artemis bayyurt tara tekzen desay

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Emrullah Tosun

Güzel

5 yıl önce

TEKNOT

Vitra'ya yakışmayan küçük bir mekan

5 yıl önce

Y.TURGUT YAYLIM

Banyo dekoratif sunumları harika

6 yıl önce

Taljnniu غريب غريب

نعم

5 yıl önce

A-Z Z-A

5 yıl önce

Yorum Ekle