Hakkımızda

Kocapınar Mermercilik  Ltd. Şti , yılların getirmiş olduğu deneyim ve tecrübesiyle uzmanlığını kanıtlamış bir kuruluştur. Kurulduğu günden itibaren kaliteyi esas alarak; ilkeleri doğrultusunda ve profosyonel anlamda sürekli ticari aşamalar kaydetmektedir.
Mermer, taş ve granit üzerine çalışan kuruluşumuz, sektörel anlamda geliştirilmiş yüksek teknolojisiyle yılların vermiş olduğu bilgi ve birikimini birleştirmesi kalitesinin en açık göstergesidir. Kocapınar Mermer, yılların getirmiş olduğu deneyim ve tecrübesiyle uzmanlığını kanıtlamış bir kuruluştur.

Mütevazı bir kadro ile çalışmalarına başlayan Kocapınar Mermer , bugün konusunda uzman teknik kadrosu ve son teknoloji ile donatılmış modern atölyesi ve koşulsuz müşteri memnuyetini kendine ilke edilinerek faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Modern anlayış ve üstün hizmet ilkesini benimseyen firmamız her türlü Mutfak Tezgahları ve Banyo Bankoları , Zemin kaplaması , Merdiven Basamağı , Süpürgelik , İç ve Dış kaplaması ve Kabir gibi projelerde , müşterilerimizin kişisel zevk ve beğenelerine uygun olarak bireysel tüketicilerin , mimar ve mühendislerin , mutfak ve banyo üreticilerinin , inşaat firmalarının , mermer ve granit atölyelerinin hizmetindeyiz.  

Etiketler

mermer Banyo Bankoları Zemin-kaplaması Merdiven-Basamağı Süpürgelik İç-Dış kaplama-Kabir

Görüşler ()

Yorum Ekle