KONMAK MAKİNA - DENİZLİ

Hakkımızda

1932
1932 Yılında küçük bir işletme olarak kurucu ata H. Hilmi KONYALIOĞLU tarafından temelleri atılan KONMAK A.Ş. sıcak demir ve yük arabası imalatı ile üretime başlamıştır.

1937 » 1979
İkinci kuşaktan H. Cengiz KONYALIOĞLU 1937 yılında Denizli’ de doğmuş, Gazi İlkokulu’nu bitirdikten sonra 1949 yılında babası H. Hilmi KONYALIOĞLU ile birlikte atölyede ahşap at arabası imalatı yaparak iş hayatına atılmıştır. At arabasının yarı malzemesi kereste olduğundan 1955 yılında yüksek kapasiteli kereste fabrikasını kurmuştur. 1968 yılında kardeşleriyle beraber Denizli’nin ilk yüksek kapasiteli haddehanesini kurarak ; hadde mamulü profiller, köşebent, NPI – NPU muhtelif lamaların üretimine başlamıştır. 1979 yılında KONMAK KONYALILAR MAKİNA İMALAT SAN. TİC. A.Ş. unvanlı şirketi kurarak Denizli’nin ilk yüksek kapasiteli sac kesme, kıvırma işleri, fabrika çatıları , muhtelif Çelik Konstrüksiyon imalatlar, çimento, yem ve kağıt sanayiye yönelik silolar ,karıştırıcılar, değirmenler,…vb. çeşitli proje bazlı imalatlar yapılmaya başlanmıştır.

1990 » 1996
1990 yılından itibaren KONMAK A.Ş. çalışma alanını genişletip ağır makine sanayine yönelmiştir. Bu yıllarda büyük kapasiteli talaşlı imalat makinaları ve bombe makinalarını bünyesine katarak üretim alanını genişletmiştir. Aynı zamanda denizcilik sektörüne yönelik tekne direkleri, salmaları, ağırlıkları, yakıt ve su depoları, paslanmaz çelikten imalatlar, vinçler ve kreynler, hidrolik çekek arabaları üretimine de başlanmıştır. Buna bağlı olarak denizcilik sektörüne yönelik imalatlara hız verilmiştir.

2005 »
KONMAK- KONYALILAR MAKİNA İMALAT SAN. ve TİC. A.Ş. halen 3. kuşak tarafından yönetilmekle birlikte, yarım yüzyılı aşkın tecrübesi ve köklü yapısıyla makina sanayi , turizm (yat direk ve ağırlıkları) sektörüne yönelik imalatları, basınçlı kap, kimyasal karıştırıcılar, silo imalatları, vinçler, geniş açıklıklı hangarlar, fabrika çelik çatıları, portal ve /veya köprülü kreynler, proje bazlı konstrüksiyon imalatları yanı sıra, yeni ve modern CNC teknolojisini tüm ürünlerine yansıtarak faaliyetlerine hızla devam etmektedir.

Etiketler

konmak makina as marble 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle