KÖPRÜ MERMER İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Hakkımızda

Köprü İnşaat 1998 yılında Maltepe Merkez Ofisi’nde kurulmuştur. Kalite Prensibi ve Müşteri Memnuniyeti’ni ilke edinmiş olan Köprü İnşaat, geride bıraktığımız 10 yılı aşkın sürede tüm müşterileri, çalışanları ve tedarikçileri ile herşeyden önce Dostluk Köprü’sünü kurmayı amaçlamış ve başarmıştır.

2003 yılında Beykoz/Çavuşbaşı’nda Showroom, Depo ve Atölye’den oluşan bir tesis kurulmuştur. Bu tesis de o günden beri aynı felsefe ışığında çalışmalarını sürdürmüş, portföyüne daima yeni dostlar katmıştır.

Bir Köprü İnşaat grup firması olan Köprü Mermer, Çavuşbaşı’nda ana faaliyetini sürdürmektedir.

Köprü İnşaat’ın başlıca faaliyetleri her çeşit Mermer ve Granit Uygulamaları, sitelerde tüm dogal taş ürünleri için Tedarik ve Uygulama, Yapı & İnşaat İşleri, Havuz Uygulamaları ve bu alanlarda olabilecek her türlü hizmetler olarak sayılabilir.

2008 yılından itibaren Gökçesu A.Ş. ile birlikte Bilecik’te Bilecik Beji Ocağı işleten Köprü İnşaat, bu konuda da yatırımlarını arttırmakta, Bilecik’te sahip olduğu arazi üzerinde bir tesis kurmak ve ayrıca geniş yelpaze içeren bir depo oluşturmayı hedeflemektedir.

Etiketler

kopru insaat mermer ocak

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle