Hakkımızda

Kentin merkezindeki en huzurlu ve en yeşil yerlerden biri olan Fransız Kültür Merkezi'nin gizli bahçesi, geçen yıl Moris Hayret ve Jo Kohen tarafından keşfedilerek, aynı dinginliği koruyan bir mekana dönüştü. Fransızca "ağustos böceği" anlamına gelen La Cigale, geçtiğimiz aylarda yenilenen bahçeye, yepyeni bir hava getirdi.

İki salon şeklinde tasarlanan mekanda yemyeşil ağaçların altındaki masalarda çiçek hiç eksik olmuyor. Kahvaltı çeşitlerinin de bulunduğu La Cigale'de, özellikle çalışanlar için zengin içerikli bir öğle mönüsü düşünülmüş. Açık büfe olarak sunulan öğle yemekleri uygun fiyatları sayesinde, iş çevresinin de uğrak yeri haline gelmiş. Akşam üstü ise Fransız usulü tatlılarla beş çayı keyfi de yaşanmaya değer.

Akşam ise bambaşka bir havası var La Cigale'in. Kısa bir süre önceye kadar akşam servisinin bulunmadığı mekan bu eksiğini de gidermiş. Hoş bir ışık, fonda klasik müzik eşliğinde keyifli bir gece geçirmek için ideal.

Pazar hariç haftanın her günü 09:00'dan 24:00'e kadar açık olan mekana, özellikle akşamları rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Etiketler

cafe la cigale bar nerede alsancakda restoran restaurant mekan 360 sanal tur kahvaltı öğle akşam yemeği kahve içecekler ağustos böceği uygun fiyatlar

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle