Hakkımızda

 

Yüksek kalite, stil ve modern ürün çeşitliliği ile İngiltere'nin önde gelen hazır giyim, ev tekstil ve mobilya markası olan Laura Ashley ;1953 yılında Laura ve Bernard Ashley tarafından kurulmuş olup bugün dünya çapında 500 mağazasıyla hizmet vermektedir. Klasik İngiliz zarafeti, kalitesi ve şıklığının dünya temsilcisi Laura Ashley'in, Türkiye temsilciliği, " perakende sektöründe dünyaca ünlü, kaliteli markaları Türkiye'ye getirmeyi ve onları ekonomik fiyat ve güçlü hizmet anlayışı ile tüketicisiyle buluşturmayı" misyon edinen Demsa Group tarafından üstlenildi. Tüketiciler nezdinde, "kalıcı değerleri, sadeliği, kaliteyi, klasik ve modası geçmeyen olmayı, doğaya yakın ancak şehirden uzak olmayanı, feminite ve İngiliz gelenekselliğini" en iyi şekilde ifade eden marka, kadın giyim, ev tekstilaksesuar ve mobilya olmak üzere 3 ana gruptaki ürünlerini Türk Müşterilerinin beğenisine sunuyor.
 Şık, sofistike, romantik ve davetkar koleksiyonlardan rahat, sade, genç, doğal ve günlük yaşama yeni bakış getiren, iç mimari ve dekorasyon ile ilgili çözümler üreten, ürün seçimi ve yerleşimi konusunda danışmanlık yapacak bilgi tecrübeye sahip mimari danışmanıyla ücretsiz hizmet vermektedir. Duvar kağıdı kaplamadan, kumaş döşemeye,, perde dikimine kadar pek çok alanda uzmanlaşmış bir kadro Laura Ashley Home müşterilerine hizmet sunuyor.
 Soluk tonlar
Laura Ashley’nin 2011 yılında satışa sunduğu Indulge oda takımında gördüğü ilginin ardından, koleksiyonda soluk renk paletleri daha çok görülmeye başlanıyor. Marka yatak odasını dekore ederken rahat bir yaklaşım ve kendi tarzını yansıtan sakin ve konforlu bir görünümü öne çıkarıyor. Renk skalasında deniz tonlarının yanı sıra samur ve beyaz renkler yer alıyor. Çiçekli kumaşlar eskitilmiş, çarşaflar yıkanmış ve kırışmış fakat hala lüks hissi veriyor
 Bloomsbury
Laura Ashley’nin 25 yıl önce Charleston House desenlerinden bir kısmının haklarını alarak 1987’de ürettiği tasarım içerikli koleksiyonu, bir canlanmaya tanıklık ediyor. Desenlerden en cesur, orijinal ve özgür desenleri seçen marka, Cressida Bell eşarp dizaynını da bu desenler arasına ekliyor. Renk paleti orijinal 1987 Queen Mary renklendirmelerini sunuyor. Yeşim, mürdüm, çuha ve çelik grisi renkleri koleksiyonda bolca yer alıyor.
 Sahil yaşamı
Evlere taze bir nefes sağlamak için İngiliz sahilleri adeta çağrıda bulunuyor. Sahil yaşamı serisi oda takımı, klasik palette deniz mavisi çizgiler ve beyaz kullanımıyla tamamen basitlik ve konfor üzerine kuruluyor. Dokulu kumaşlar ve dağınık yerleşim, dalgalardan uzak da olsa sakinlik hissi uyandırıyor. İlginç ahşap bitirişli dolap parçaları yanındaki flora ve fauna desenler, dokuma şeritler ve damalar ile mükemmel kombinleniyor. Aksesuarlar rahat, huzurlu, sakin bir aile ortamı yaratmak için seçilen objelerden oluşuyor.
 Kyoto
Kyoto konsepti, Japon görüntülerinde, giysilerinde ve iç dekorasyonunda bulunan ruhani güzellik ve ışıktan esinleniyor. Mermer grileri ve samurdan oluşan bir renk paleti ile kombine edilmiş bir salkım söğüt ağacı ve çiçeksi baskılar, gümüş aksesuarlarla dekore edilerek güzel bir iç dekor oluşturuyor. Aynalı dolaplar ve klasik döşemeler basit ve sade bir dizayn görüntüsünü tamamlıyor.
 Saray Bahçesi
Saray Bahçesi, kızılcık, frenk üzümü kırmızıları ve kömür, güvercin grileriyle kombinlenen güçlü bir renk paletinde tablomsu desenlerle yorumlanan görkemli ve göz alıcı bir oda takımından oluşuyor. Bu koyu şıklık siyah mobilyalar, lüks döşeme, kanepe ve sandalyelerle devam ediyor. Kanepe ve sandalyeler, pencereleri zarifçe giydiren pek çok çeşitteki baskılı kadife kumaşlarla ustaca kaplanıyor. Kristal avizeler, gümüş bitirişli, detaylı aksesuarlarla ışıltı ve zenginlik katıyor.

Etiketler

laura-ashley laura-ashley-mobilya dekorasyon kadın-giyim erkek-giyim giyim ev-tekstili ev-aksesuarları iç-mimari özel-koleksiyonlar

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle