Hakkımızda

Sırtını çam ve yüksek ağaçlı ormanların yeşiline vermiş, Heredot’un ‘Dünyanın en güzel göğsüne sahip’ dediği muhteşem bir turizm kentinde, modern, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti ile ağırlanacağınız Anemon Marmaris Oteli; Şehir merkezinde, bulvar üzeri denize 100 mt. Dalaman Havalimanına 90km uzaklıktadır.
 
Yeşil ve mavinin birleşimini her mevsim görebileceğiniz bir cennet ve o cennetin içinde bir inci tanesi olan Anemon Marmaris Oteli; Tüm içtenliği ile kendinizi evinizde olmaktan daha da rahat hissedeceğiniz aile sıcaklığında bir hizmet sunuyor.
  
Antik kent, mavi turlar, su sporları, feribot ve deniz otobüsleri yalancı boğaz ve doğal yat limanı, sahip olduğu Akdeniz İklimi ile yaz – kış denize girebilme imkanı, Dünya da ender rastlanan ağaçlar (Liquidember Oriantales) ağaçlar ve çam ormanları ile kaplı bir koy da oksijeni bol, her mevsim yazdan kalma güneşli bir havaya sahip Marmaris Cenneti ve o cennet içinde güneşin güler yüzü ile ağırlanacağınız Anemon Marmaris Oteli; 73 delux, 9 superior, 7 junior suit ile toplam 89 odaya sahiptir. Her sabah kapınızda sizi bekleyen kendi günlük gazeteniz, uykunuzu daha konforlu hale getirmeyi amaçlayan 3 seçenekli yastık menüsü, güne keyifle ve zinde başlamayı sağlayan limonlu su ikramı ve zengin kahvaltı menüsü, toplantı ve davetlerin düzenlenmesine uygun denize nazır 2 toplantı salonu, Dünya mutfağından seçmeler profesyonel sunumlarıyla göz kamaştıran ve eşsiz lezzetlerin yer aldığı a’la carte restaurantı, tüm alanlarda yüksek hızda internet bağlantısı, açık otopark , 24 saat oda servisi ve Ruhun sonsuz zenginlik kaynağı Aia Spa ile hizmet vermektedir.
 
 
 
Anemon Hotels grubunun şehir otelciliğinde profesyonel ve kaliteli hizmet anlayışını bulabileceğiniz Anemon Marmaris Oteli mavi-yeşil cennetin huzur ve keyfini yaşamaya davet ediyor…
 

Etiketler

otel rezervasyon uyku konaklama tatil huzur dinlenme

Görüşler (0)

Yorum Ekle