MENSACE MERMER MADENCİLİK VE TAŞIMACILIK

Hakkımızda

Mensace Mermer Madencilik ve Taşımacılık San. ve Tic. A.Ş. 2005 yılında Tokat ili Turhal ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde Turhal ın Tanınmış iki firması tarafından kurulmuştur.
Firmamız 15000 metrekare alana sahip olup 1500 metrekare kapalı alanda üretim gerçekleştirilmektedir.
Firmamızın işlemiş olduğu mermer tipleri; Amasya Beji, Yozgat Traverteni
2005 yılında kurulan firmamız 2008 yılında üretime başlamış olup yurt içi pazarın yanı sıra, Romanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihracat gerçekleştirmektedir.
Firmamız orta Asya ülkelerine de ihracat yapmayı hedeflemektedir.
Mermer doğal bir malzeme olup, dünyanın oluşumundan bu yana çeşitli renklerde ve şekillerde önümüze çıkmaktadır. Bu sektördeki son teknolojik imkânlar ve makineleşme ile üretim ve kalitesi sürekli artmakta olan bir inşaat malzemesi olup, iç ve dış piyasa ürünüdür.
Teknolojik gelişmelere paralel olarak bu doğal malzeme şekil almakta, değişik ebatlarda işlenerek fayans ve mamul mermer olarak satışa sunulmaktadır. Fabrikamız son derece modern makinelerle donatılmış olup, üretimimiz sürekli gelişme gösteren bir grafik çizmektedir.
Firmamız; ihracatını arttırmak ve yurt ekonomisine daha fazla döviz girdisi sağlamak amacıyla dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen mermer fuarlarına katılarak, yeni pazar imkânları yaratma çabasındadır. Firmamız ancak bu şekilde dünyadaki başlıca üretici ve ihracatçı ülkeler olan İtalya ve Yunanistan'la rekabet edilebileceğinin bilincindedir.
Tek hedefimiz, kaliteli üretim ile daha fazla hizmet ve yurt ekonomisine daha fazla katkıdır.

Etiketler

mensace mermer 2010 marble fuar 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle