MİDTOWN ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Hakkımızda

Karakaya Group şirketlerinden Mia A.Ş. tarafından yürütülen Midtown Alışveriş Merkezi projesi, Bodrum Yarımadası’nın  ‘ticaret merkezi’ olarak nitelendirilen Ortakent mevkiinde, 77 bin 500 m²’lik arsa alanı üzerinde yer almaktadır. Perakende sektörü öncülerinin yanı sıra; okul, hastane ve üniversite kampüslerinin mevcudiyetiyle canlı bir yaşama sahip olan Ortakent, yarımadanın her noktasından kolayca ulaşılabilen bir konuma sahiptir.
15.000m2 ‘lik bir alan üzerine kurulu olan bauMax Yapı Marketi’nin 26 Ağustos 2011 tarihinde açılmasıyla Midtown Alışveriş Merkezi’nin ilk etap inşaatı tamamlanmıştır. Bodrum’a kazandıracağı yeni yaşam olanakları ve markalarla, bölge yaşamını değiştirme misyonunu üstlenen Midtown Alışveriş Merkezi’nin ikinci ve son etap inşaatı Haziran 2012’de tamamlanarak hizmete açılacaktır.
Midtown Alışveriş Merkezi, anayol üzerinde imara açık en geniş alan üzerinde inşa edilmesi ve Ortakent’in stratejik konumu itibariyle tek başına bir ticaret merkezi olma niteliği taşımaktadır.
2.000 m2’lik sinema ve çocuk oyun alanı, 15.000 m² üzerine kurulu yapı marketi, 8.000m²’lik hipermarketi, , 1.100 araç kapasiteli açık ve kapalı otoparkı, 43.800 m² kiralanabilir alanıyla;110 adet ulusal ve uluslararası mağazaya, farklı lezzetleri barındıran restoran ve kafelere ev sahipliği yapacak olan MIDTOWN; çevresel koşullara uygun olarak tasarlanmış mimari yapısıyla Bodrum’un en büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi olma özelliğine sahip olacaktır

Etiketler

alışveriş bodrum muğla etkinlik çarşı eğlence yemeiçme

Görüşler (0)

Yorum Ekle