Hakkımızda

Şirincenin ortasında ''huzur'' kelimesinin karşılığı 'Le jardin Giritli''... Şehrin gürültüsünün uzağında,yeşilliğin sizi esir aldığı benzersiz bir kaçamak yaşamak ister misiniz? Şarabı ve evleriyle ünlü Şirince dağ köyünün merkezinde bulunan pansiyonumuzda 3 odamız bir de otantik şirince evi bulunmaktadır

Şirincenin en büyük bahçesine sahip olan mekanımızda,tadına doyum olmayan birbirinden güzel şaraplarımızla sessizliğin ortasında kendinizi evinizde hissedebilir,ya da kahvenizi yudumlarken tarot falı baktırarak kendinize farklı bir dseneyim sunabilirsiniz.

Odalarımızın herbirinin kendine ait özel dış mekanı olup;misafirlerimizin diğer konuklarımızdan ayrı bir şekilde pansiyonumuzun keyfini sürebilir,sabah kahvaltısında organik zeytinyağımız ve kendi hazırladığımız ev reçelleriyle ,kahvaltılarının tadını çıkartabilir.

Burası '' şimdi Le Jardin de olmak vardı'' dedirten yer...İşte bu yüzden ;arnavut kaldırımlı sokaklarıyla,sıcacık insanları ile,arka fonda kulağınıza sürekli Ege türküleri çalıyormuş hissi veren,sakinliği ile huzuru yaşatan,bir dağ köyündeyken sanki bir adadaymışsınız duygusunu veren Şirincenin keyfini ,yeryüzünde cenneti yaşatan ,Le jardin ile çıkartın....

Le jardin Giritli Pansiyon, Şirince de şehir atmosferinden sıyrılıp, doğa ile iç içe tertemiz havada, kuş sesleri arasında yorgunluğunuzu atacağınız bir otantik mekandır. Pansiyonumuz, Şirince mimarisine bağlı kalınıp doğal dokuyu bozmadan restore edilmiştir.

Giritli Pansiyon, bizim düşlerini kurduğumuz evimiz ve biz evimizi yaratırken o özel anları siz misafirlerimizle paylaşmak istedik. Şirince’nin keyfini, samimi duygularla çıkartmaya sizleri davet ediyoruz. Bavullarınızı hazırlarken en rahat kıyafetlerinizi alın ve boşalan dolabınızda şehrin sitresini asın.

Eğer o streslerlerden kurtulamıyorsanız merak etmeyin, Şirince’nin eşsiz güzelliği ve havası size elinden gelen yardımı gösterecektir.

Kahvaltınızı, doğa ve eşsiz Şirince manzaralı pansiyonumuzda alabilirsiniz. Kahvaltı, köy kahvaltısı şeklinde tamamen doğal ve ev yapımı ürünlerden ibarettir.

Etiketler

mistik konak pansiyon izmir mekan 360 mekan360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle