MONACOR YAPI FUARI 2011 FUAR STANDI

Hakkımızda

1988 senesinde Türkiye'de otomatik kapı sistemleri konusunda faaliyetlerine başlayan Monador Otomatik Kapı Sistemleri AŞ. Şirketi, giriş teknolojileri üzerine uzmanlaşmış, bu konuda ülkemizde uzun yıllarda çok yol katederek bugünlere sektörün en iddialı firması olarak gelmiştir.

Yıllar boyunca sahip oldukları tecrübeli, eğitimli,uzman kadroları ile çağdaş yöneticilik anlayışının birleşimi, ortaya yaptığı işleri seven ve inanan bir gurup çıkartmış, uzman mühendis ve mimar kadrosu, araştırma geliştirme bölümü, satış ve pazarlama bölümü, reklam ve halkla ilişkiler bölümü teknik servis ve montaj ekipleriyle otomatik kapılar üzerine yoğunlaşmış bu gurup, yıllardır çok başarılı projelere imza atmıştır.

Bugün Monador yalnız Türkiye genelinde değil,aynı zamanda yurt dışında da iş merkezleri, havalimanları ,oteller, hastahaneler, üniversiteler, konsolosluk binaları, alışveriş merkezleri ve daha pek çok komplekste projelendirip uygulamaya soktuğu otomatik kapı sistemleri ve güvenlik sistemleri ile her zaman sektörünün lideri olmayı başarmış,öncü bir firmadır.
 

Bugüne kadar Kaba-Gilgen (İsviçre) otomatik kayar ve Boon Edam (Hollanda) otomatik döner kapı sistemlerinin Türkiye mümessili olarak başarılı bir şekilde faaliyet gösteren müessesemiz 2005 yılından itibaren Kaba-Gilgen firması ile müştereken TÜRKİYE BÖLGE MERKEZ ÜSSÜ oluşturulmuş ve Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Ukrayna, Irak, Suudi Arabistan, Gürcistan Bölgeleri Yetkili Satış, Montaj ve Servis Merkezi olarak çalışmalarına devam etmektedir. Bu nedenle 2005 yılı itibariyle bölgesel satış noktaları oluşturulmuştur. Bu bağlamda bölgeniz ile ilgili Bölge Satış ve Servis Noktalarımız sizlere hizmet vermeye hazırdır. Türkiye ve bölge ülkeleri genelinde Bölge Satış ve Servis Noktaları ile hizmet sahamız geliştirilmiş ve çok daha hızlı çözüm üretebilmekte de başarıya ulaşılmıştır.

Sektörün büyük inşaat firmaları ile pek çok projede yıllardır başarılı çözümler kotaran Monador Otomatik Kapı Sistemleri AŞ. Firması kendisine duyulan güvenin verdiği güç ve azimle sektördeki lider firma olma özelliğini de korumakta zorlanmamaktadır.

Etiketler

monacor yapi fuari mekan360 sanal tur mekan 360 derece

Görüşler ()

Yorum Ekle