Hakkımızda

 

 

İstanbul’ un Büyülü Güzelliğinden İlham Alan, Eşsiz Bir Proje...

5 yıldızlı Hotel, 321 konut ve 8 ticari birim seçenekleri ile N5suites, benzersiz konsepti ve özel konumuyla Avrupa Yakası’ nın gelecek vaat eden yeni cazibe merkezinde zengin bir yaşam tarzı sunuyor.

Sunduğu prestijli yaşam alanı ve sosyal imkânları ile hayatınıza farkındalık ve huzur getirecek olan zemin ve ilk 4 katı otel, üst katlar residence olarak devam eden bu çok özel proje; şehir merkezinde ama şehir stresinden tamamen uzakta size kendinizi çok özel hissettirecek.

Avrupa Yakası’nda, Avcılar E5 Karayolu üzerinde, bölgenin popüler alışveriş merkezlerine yakın konum mesafesinde butik proje anlayışı ile hizmet verecektir. N5suites; güler yüzlü ve profesyonel ekibi, çağımızın tüm teknolojik ihtiyaçlarına cevap veren donanımlarıyla keyifle toplanacağınız salonlarında iş toplantılarınızı konforla buluşturan yeni adresiniz olacak.

Açık-kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, Sauna, Dinlenme odaları, Fitness Center ile profesyonel bir ekip tarafından işletilecek olan sosyal tesislerimizde ruhunuzu yenileyecek, huzurunuza huzur, keyfinize keyif, sağlığınıza sağlık katacaksınız.

Ayrıca önemli bir sosyalleşme alanı olan Cafe- Restaurant ve Snack Bar ortamında sevdikleriniz, aileniz ve misafirleriniz ile bir araya gelip keyifli sohbetler yapabileceksiniz. Konsepti farklı mimarisi, kalitesi ile hotel şıklığı ve residence ayrıcalığının buluştuğu yaşam kalitesi yüksek olan olan N5suites’ de hayatın zevklerini sevdikleriniz ile paylaşabileceğiniz bir yaşam sizi bekliyor.

Ayrıcalıklı Hayatınız İçin N5suites’ de Buluşalım..

Sundukları :
Satış fiyatlarına %18 KDV dâhildir.
Tapular hazırdır. Satış sonrasında tapu tesliminiz hemen gerçekleşir.
N5 SUITES’ i tercih edenler aylık yüksek kira garantisine sahiptir.

Ulaşım :
Oldukça merkezi bir konumda yükselecek olan N5suites projesi E5 ve Metrobüs durağına 2 dakika, Torium AVM’ye 5 dakika yürüme mesafesindedir. Aracınız ile 5 dakika zaman ile Tuyap Fuar Merkezi’ne, Çevreyolu’na , Avcılar İdo’ ya, 7 dakika zaman ile Atatürk Havaalanı’ na, ayrıca Real, MarmaraPark AVM, Bauhaus, Marina ve Migros Alışveriş Merkezi’ ne aracınız ile 5 dakikada ulaşabilirsiniz.

Sosyal Donatılar :
Fitness Center, Açık/kapalı Yüzme Havuzu, Hamam, Sauna, Snack Bar, Cafe- Restaurant, Toplantı Salonları, Dinlenme Odaları, Lobi.

Mimari Konsept :
Zemin +14 katlı, zemin+ ilk 4 kat otel, 321 adet konut + 8 adet ticari birim, 134 adet bağımsız bölüm otel, 187 adet residence daire - 1+0 40 m2, 1+1 70 m2, 1+1 87m2, 1+1 80 m2

Etiketler

emlak satılık daire konut ev lüks residence rezidans villa peyzaj ofis yeni proje yapı markalı marka özel projeler huzur eğlence doğa ulaşım adres konak bahçe havuz park yerleşim alışveriş güvenlik site konsept yeşil kule apartman fiyat al satınal satın nekadar tasarım mimarlık mühendislik inşaat firma

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Ahmed ِAlghassani

Good place but there is no iron.

5 yıl önce

Abdalla Bayoumi

A good suits to stay in the rooms are good everything is great and also it's near the Metrobus the only problem that will face you that it's really away from Istanbul city center

6 yıl önce

Faisal M

It was nice

6 yıl önce

Abdullah Bawazir

مجمع جيد للإقامة الطويلة مجهز بالخدمات والأجهزة ينصح به وبشدة

5 yıl önce

Natalia Fernandez Flores

Lo único positivo: habitaciones muy cómodas y amplias. Desayuno en suite, siempre el mismo desayuno, sin ninguna variedad. Piscina exterior buena, pero cada día permanece cerrada para mantenimiento aún en hora que debería estar abierta. Piscina interior no disponible, preguntamos cada día si podíamos entrar y nos decían que están cerrada para limpieza y nadie supo decirnos cuando sería accesible. La atención del personal es lamentable y deficiente. Nadie sabe nada y nadie pone buena voluntad. Durante toda la semana solo limpiaron la habitación una vez, y luego de repetidas quejas de mi parte. A destacar: el hotel tiene parking interior gratis. La habitación tenía lavadora y pequeña cocina.

5 yıl önce

Yorum Ekle