NEFES EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

Hakkımızda

Nefes Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi , farklı gelişim gösteren çocuklarımıza hizmet vermek amacıyla 2006 yılında İzmir’in Bayraklı ilçesinde Naciye Koç tarafından kurulmuştur.
1988 yılında Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu ‘ndan mezun olan Naciye Koç Ege Bilim Özel Eğitim merkezi , Mutlu Köy Engelli Merkezi’nin de kurucusudur. Aynı şekilde Ege Kardelen Derneğinin de müdürüdür.
Eğitimde bireyselliği ve sürekliliği savunan merkezimizde her çocuk ve ailenin yaşadıklarından ve tanı gruplarından etkilenme düzeylerinin farklı , kendine özgü olduğu anlayışı hakimdir.
Bu anlayışla merkezimizde, her çocuk ve aile için tanı gruplarıyla birlikte bireysel özellikleri değerlendirilerek, yeterlilikleri ve sınırlılıkları doğrultusunda programlar hazırlanmaktadır. Program değerlendirmeleri de yine bu doğrultu da yapılmaktadır.
Yaşamın her alanında kaybedilecek birey yoktur Özel eğitimdeki son gelişmeleri yakından takip ederek sürekli kendini yenileyen değişimlere açık, bilimselliği ön planda tutan insancıl yaklaşımı çalışmalarının temeline oturtmuş bir eğitim kurumuyuz.

Etiketler

ozel egitim nefes rehabilitasyon zihinsel engel destek engelli özel öğrenme bedensel engelli isitme engeli bayraklı rehabilitasyon merkezi özel eğitim engelli izmir rehabilitasyon merkezleri naciye koç ege üniversitesi naciye koç

Fotoğraflar

Görüşler (1)

rojin yıldız

çoooook güzel

6 yıl önce

Yorum Ekle