NERGİZ ASANSÖR FUARI 2011 İSTANBUL

Hakkımızda

1980'lerden beri kablo sektöründe faaliyet gösteren NERGIZ Kablo iç kullanim için güç kablolari ve son 15 yildan beri asansör, lift v.b her türlü hareketli tesislerde kullanilabilen flexible kontrol kablosu üretmektedir.

NERGIZ Kablo fabrikasinda bu katalogda görebileceginiz ürünler ve müşteri talebine bagli özel kablolar TS EN 50214 standardına uygun olarak dizayn edilip en son teknolojiye üretilmektedir. Ürün kalitemizin TSE tarafindan onaylanmiş olmasının yanı sira müşterilerimizin memnuniyeti de buna en büyük referanstir.

NERGIZ markasiyla alacaginiz her ürünün üstün kalitesiyle ve rekabetçi fiyatiyla sizi şaşirtacağindan eminiz.ISO9001, CE deklarasyonu, SASO,ROHS,Gost-R belgelerine sahibiz.

Ürünlerimiz hakkinda size detayli bilgi vermek amaciyla hazirladigimiz bu katoloğun ayni zamanda kablolari muhtelif amaçlarla kullanmak için yapilacak hesaplamalarda yardimci olacagini ummaktayiz.

Günlük yasantimizin her noktasinda hayati önem tasiyan kablo için güvenilir bir ortak ariyorsaniz NERGIZ Kablo olarak size hizmet vermekten onur duyarız.

Etiketler

sanayi makina kablo servis tamir bakım onarım hizmet

Görüşler ()

Yorum Ekle