Hakkımızda

Nes Travel, Süpernet Şirketler Grubunun sekiz şirketinden biridir....

1998 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığında 4508 nolu A grubu lisans alarak hayatına başlayan şirketi, 2002 yılında Fin ortaklı Süpernet Şirketler Grubu satın almıştır. Satın almanın ardından Süpernet, şirketi yeniden yapılandırarak NES TRAVEL yani "Need an Extreme Sports" markasıyla yola devam etme kararı almıştır.
Yurt içinde ağırlıklı olarak Kültür ve Macera turları üzerine yoğunlaşan Nes Travel yaptığı teknoloji yatırımlarıyla altyapısını güçlendirmiş ve uluslararası turizm piyasasında rekabet edebilir hale gelmiştir. Bilgi ve Tecrübe Yönetimi (Knowledge Management) Dijital Müşteri İlişkileri Yönetimi (e-CRM), Analitik Pazarlama Sistemi (Data Mining Marketing Systems), Çevrimiçi Rezervasyon Sistemi (Online Reservation System) gibi önemli teknolojik sistemleri kurmuş ve halen kullanmaktadır.
Yurt içinde Kapadokya, Kaz Dağları, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Beypazarı, Göynük, İyonya, Likya, Pamfilya, Kilikya, Bozcaada gibi önemli kültür destinasyonlarına turlar düzenleyen ve organizasyonlar yapan Nes Travel başta Abant, Uludağ, Ağva olmak üzere 60 civarında bölgeye tur yapmakta ve her yıl binlerce kişiyi doğa ile buluşturarak kültür ve doğa turlarında önemli pozisyon almaktadır.
Yine Nes Travel'in bir markası olan "One Day Get Aways - Günübirlik Kaçışlar" onedaygetaways.net İstanbul'da 226 otelin resepsiyonunda bulunan tur kataloğu ile turistlere de yakın çevre doğasını tanıtmakta ve ekoloji temelli tur yapmaktadır.
2008 yılında başta Finlandiya olmak üzere Estonya, İsveç gibi pazarlarda yatırım yapan Nes travel 2009 yılına Finlandiya'dan İstanbul ve Antalya'ya düzenli (back to back) turist getirmektedir. Finlandiya'dan yurtt dışına turist gönderen önemli tur operatörlerinin İstanbul ve Antalya operasyonlarını yapan Nes Travel 2008 yılında partnerleri tarafından en iyi organizasyon yapan acentalar arasında yer almıştır. Öte yandan Estonya pazarına pazarın hakim oyuncularıyla girme hazırlığı yapan Nes Travel İskandinav bölgesindeki pozisyonunu güçlendirmiştir

Etiketler

nes travel acenta

Görüşler ()

Yorum Ekle