Hakkımızda

Açıldığımız günden bu yana görünümü, içeriği, yapısı ve vizyonuyla körfez bölgesinin en etkin ve en büyük alışveriş merkezi olan OLIVECİTY AVM, kapısından giren her ziyaretçisine, aradığı her şeyi fazlasıyla bulabileceği ortamı ve ince ayrıntıları yaratmış durumdadır.
  
Çanakkale, Balıkesir, İzmir karayolu güzergahında seyahat eden tüm yolcuların uğrak yeri olan Olivecity Alıveriş Merkezi Akçay, Zeytinli, Edremit, Havran, Ören, Burhaniye,Gömeç, Altınoluk, Küçükkuyu, Assos ve hatta Midilli’ye de hizmet veren en büyük alışveriş merkezi özelliğini taşıyor. Edremit’e sadece 9 km, Körfez havaalanına ise 12 km uzaklıkta olan Olivecity, Carrefour Ekspres ve MM Migros’un hemen yanında, aynı zaman da Akçay otobüs terminali ile yan yana bulunan konumuyla da çevre ortamına daha da hareketlilik getiren bir merkez oldu.

4366metrekare arsa alanı, 2050 metrekare oturma alanı, 10600 metrekare kapalı alan, 6576 metrekare kiralanabilir alanı, 66 işyeri (marka) ve 109 bağımsız bölümü olan Olivecity 5 kat olarak inşa edildi.

Etiketler

alış veriş hizmet giyim teknoloji market aksesuar eğlence hediyelik eşya ev yaşam güzellik bakım kırtasiye

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle