PALANDÖKEN DEDEMAN KAYAK MERKEZİ

Hakkımızda

Palandöken Dağı'nın karlı eteklerinde konumlanmış, Erzurum ve Palandöken Dağı'nın büyüleyen manzarasına sahip Dedeman Palandöken, 187 odalı bir kayak oteli olarak misafirlerini ağırlamaktadır. Dedeman Palandöken’in kış sporları ile ilgili her türlü imkanı misafirlerine sunmaktadır. Otelin hemen yanında yer alan farklı zorluk derecelerindeki kayak pistleri, profesyonel kayakçıların ve kayak tutkunlarının ilgisini çekmektedir. Dedeman Palandöken konforlu konaklama, bembeyaz karlar üstünde sucuk-ekmek, sıcak şarap, ya da şömine karşısında salep imkanları ile misafirlerine keyifli bir kayak tatili sunmaktadır.

Etiketler

konaklama kış kar skilodge tatil oda

Fotoğraflar

Görüşler (5)

İlker ERDOĞMUŞ

Hotel is old but good. Very good ski room & helpful staff. Hotel offers all inclusive package at very reasonable cost. Good food.

6 yıl önce

murat simsek

Good

5 yıl önce

S J

Noisy and a bit dirty

6 yıl önce

Aliye akdoğan

Tesis eski tabi ki 26 yıllıkmış, pistler güzel. Güney pisti favorim oldu. Çalışanların ilgi ve alakası çok güzel. Özellikle Sinem hanımın ilgisine çok teşekkür ederiz. Erzurum merkeze inmemizde yardımcı olan Hatice hanımın ilgisi ve bilgilerini paylaşmasına da ayrıca çok teşekkür ederiz. Kısacası hizmet olarak personel çok ilgili. Teşekkürler Dedeman, seneye tekrar geleceğiz.

5 yıl önce

Isa Gürkan

Hersey Mükemmeldi, çocuklu ailelerimize muhakkak tavsiye ederim. Tüm personel çok güler yüzlü ve ilgili. Yemekler özellikle çok güzel, Özellikle Otel personelinden Pideci Ferid bey, İçecek bölümünde Emrah kardeşime ve Halkla ilişkiler danışmanı Sinem hanıma çok teşekkür ederiz

5 yıl önce

Yorum Ekle