PLASTİK MENHOL YAPI FUARI 2011 FUAR STANDI

Hakkımızda

 1982 yılında faaliyete geçen Floteks yaklaşık 26 senedir rotasyon teknolojisi ile ana sektörümüz olan Plastik Sektöründe başta Otomotiv, Gıda, Oyun Parkları olmak üzere geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap eden ürünler üreten öncü bir firmadır.

     Floteks kuruluşundan itibaren teknik bilgisi ile uygulama bilgisini yenilikçilik anlayışıyla birleştirmiş, dünya normlarını ve teknolojilerini yakından takip ederek ürün kalitesini ve çeşitliliğini arttırmış, kendi sektörünün ülkemizde gelişmesine ve öncü ülkeler standartlarında üretim yapılmasına katkılarda bulunmuştur.

     Floteks, etkin Ar-Ge ve Kalite Kontrol labaratuvarlarına sahiptir. FLOTEKS A.Ş. Türkiye'nin rotasyonel kalıplama tekniği ile polietilen mamül üreten ilk, teknolojisi ve AR-GE kapasitesiyle de dünyadaki benzer firmalarla yarışabilecek tek kuruluştur.

     2010 yılı itibariyle Floteks A.Ş. tüm deneyim ve birikimleri ile meydana getirdiği Plastik Altyapı Ürün Serisini SUBTERRA Markası ile Türk İnşaat Sektörüne en geçerli standartlar çerçevesinde sunmaktadır...

Etiketler

plastik menhol yapi fuari mekan360 sanal tur mekan 360 derece

Görüşler ()

Yorum Ekle