Hakkımızda

Ravza silver, gümüş sektörüne 1995 yılında başlamıştır. İlk olarak zincir imalatı ve şatışı ile gümüş sektörüne adım atmıştır. Düz İtalyan zincirleri ve gemici zinciri olarak tabir ettiğimiz zincirlerin üretimi ve satışını gerekleştirmekteydi.
    Aynı zamanda bu alanda çeşitli tasarımlar ve yenilikler yapmıştır. Bunların başında gelen kordon olarak tabir ettiğimiz ‘TİTANYUM’ metal kolye ipleridir. Ham maddesi metalden oluşup istediğiniz şekli verip daha sonra tekrar düzeltilmesi mümkün olan özel metal iplerdir. Bu ürünün üretiminin, toptan ve perakende şatışının yapıldığı aynı zamanda Türkiye’de ilk ve tek yapan firmadır Ravza silver… Titanyum kordonların diğer bir özelliği ise ağırlık yönünden hafif olması,  estetik görünüşe sahip olabilmesi (istediğimiz şekli verebilmek) ve renk seçeneklerinin bulunmasıdır. Bu çeşitlilik günlük yaşamda kullanımı ve gece davetlerindeki kullanış rahatlığını vermektedir. Bu nedenle firmalar ve birçok satıcı için cazip olmuştur.
    Bunun yanında çeşitli kuyumculuk fuarlarına katılıp ürünlerimizi orada da tanıtma şansı elde etmiş bulunmaktayız. Modayı yakından takip eden Ravza Silver günümüz modasının ilerleyen trendine uyum sağlayan modern otantik takı imalatına başlayıp çeşitli otantik yüzük, kolye, bileklik ve küpe olarak toptan imalat ve satışı gerçekleştirmektedir. Bu alanda yapılan çalışmalarla siz değerli müşterilerimize kaliteli ürün hizmeti sunmaya ve aynı zamanda yapacağımız yeniliklerle siz değerli müşterilerimizin karşısına çıkmaya devam edeceğiz...

Etiketler

mekan fuar altın takı kuyumcu gümüs yüzük bilezik küpe kolye

Görüşler ()

Yorum Ekle