Hakkımızda

 
 
 
Şahlanlar AŞ 1952 yılında Şahlanlar ticaret adıyla küçük bir kereste atölyesinde ticaret hayatına başladı. Devlet ve özel şirket ihalelerini başarıyla tamamlayan Şahlanlar ticaret kısa sürede yeni imalat atölyeleriyle büyüyerek bu sektörde sadece başarı değil gelecek yıllardaki inşaat yatırımları içinde büyük tecrübeler kazanmıştır.

1967 yılında ilk özel inşaat projesiyle beraber şirketleşme çabaları sonuç vermiş ve Şahlanlar inşaat Turizm A.Ş. adını almıştır . Hızla artan konut ihtiyacını karşılamak amacıyla inşaat girişimlerini, hafriyat ve gayrimenkul yatırımlarıyla süsleyen Şahlanlar AŞ inşaat projeleri uygulayarak ve planlı konut alanları yaratarak Uşak ilindeki yükselen yüzlerce binanın mimarı olmuştur. Hafriyat alanında NATO hatları, devlet binaları, okullar gibi devlet projeleri ve birçok özel projenin yapımını sağlamıştır.

Hızla gelişen Uşak ilindeki otel ihtiyacını göz önüne alan Şahlanlar AŞ. 1986 yılında 1 ay ara ile OTEL SAHLAN 1 ve OTEL SAHLAN 2 olmak üzere toplam 120 yatak kapasiteli otelleri Uşak halkı ve misafirlerinin hizmetine açmıştır.

35 seneyi aşkın bir süredir gayrimenkul alanındaki çalışmalarını gayrimenkul yatırımcısı adı altında yapan Şahlanlar AŞ. bu alanda emlakcı adı altında yapılan emlak komisyonculuğundan ayrılmaktadır. Uşak ilinde güvenilir ve saygın bir isme sahip Şahlanlar AŞ. Uşak belediyesinin geçmiş yıllarda sonuçlandırdığı yeni imar planlarına en büyük desteklerden birini vererek uygulanabilirliğini sağlamıştır.

Şirketin değişik sektörlerdeki çalışmaları 2000 li yıllara gelindiğinde de devam etmektedir. Uşak ilindeki spor tesislerinin eksikliliğini ve de varolan tesislerdeki hizmet eksikliliğini değerlendiren Şahlanlar AŞ. bu alandaki yatırım kararının ilk uygulamasını ŞAHLANLAR SPORTLAND UŞAK adı altında 2002 yılında Uşaktaki spor meraklılarının hizmetine açmıştır. Bir çok kesimden olumlu tepkiler alan proje Global dergisinin düzenlediği yatırım yarışmasında da değişik mimari özellikleri açısından ödüle layık görülmüştür.

2005 yılına gelindiğinde Şahlanlar AŞ spor yatırımlarını Uşak dışına taşımaya karar vermiş ve aynı yıl içinde ŞAHLANLAR SPORTLAND BUCA adı altında İzmir de ikinci şubesini hizmete sokmuştur.
2009 yılına gelindiğinde ise Şahlanlar A.Ş. halı saha yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak ilinde 3. Şubesini hizmete sokmuştur.

Etiketler

bucada halı saha futbol spor nerede şahlanlar yatırım football uşaklı sport

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle