SAMUR HALI YAPI FUARI 2011 FUAR STANDI

Hakkımızda

Türkiye'nin duvardan duvara halı üretimi konusunda en hızlı büyüme gösteren ve bunun sonucunda belli başlı firmaları arasında yerini alan firmamız, ilk üretimine 1973 yılında başkent Ankara'dan 47 km. uzaklıktaki Çubuk ilçesinde başlamıştır. Büyüme ve modernizasyon faktörlerinin beraberinde getirmiş olduğu ürün kalitesi, üretimin hızı ve devamlılığı ve servis kalitemizi arttırmak çabaları neticesinde, 1996 yılında tesisimiz Akyurt'a taşınmıştır. Böylece daha modern ve daha büyük bir tesiste hizmet veren firmamız ihracatında da önemli ve gözle görülür bir artış yaşanmıştır. Türkiye'nin başkenti Ankara'ya mesafe olarak daha da yakınlaşan firmamız, duvardan duvara tafting halı ve parça halı tasarımı, üretimi ve satışı yapmaktadır. Tesisimizin yıllık halı üretim kapasitesi 18.000.000 m2'dir.

Bünyesinde barındırdığı desen, üretim ve satış konusunda tecrübeli 650 kişilik çalışanıyla, samur bugün duvardan duvara tafting halı üreten firmalar arasında öncü bir lider ve ev dekorasyonu konusunda tanınmış bir isim olmuştur. Yakaladığı farklı tarz, olağanüstü değişik ve özgün çalışmalar da samur'un diğer firmalardan sıyrılıp, Türkiye'de tanınmış bir marka olmasını sağlamıştır. Halı alırken müşterinin beklentilerine göre hareket eden ve bunun neticesinde müşterinin ne istediğini çok iyi bilen samur çalışanlarının yarattığı değişik renk, stil ve desendeki ürünlerimiz birçok insanın evine ulaşmıştır. Bugün evler, işyerleri ve bürolar samur tarafından üretilmiş özel halılarla döşenmekte ve tüm müşterilerimiz kapsamlı garanti koşullarından faydalanmaktadırlar.

Tecrübeli ve fedakar çalışanlarının ürün çeşitliliği, desen mükemmelliği, servisteki hız ve kalite konusunda göstermiş olduğu üstün başarılar ve beraberce yakalanan yenilikçi tarz samur'un isminin gelecekte de korunacağının işaretidir.

Etiketler

samur hali desen yapi fuar mekan360 sanal tur mekan 360 derece fair arena

Görüşler ()

Yorum Ekle