Hakkımızda

1985’te ilk olarak Eskişehir’de kurulan Seçil Oto Kiralama, çok kısa sürede hizmet yelpazesini genişletmiş ve Antalya’da şube açarak Turizm sektöründe öncülük yapmış, ilk kez VIP standartlarında lüks araç kiralama hizmetini başlatan tek firma olmuştur. Ankara ve Mersin şubelerini de açarak hizmet alanını daha da genişletmiştir. Ulusal çapta hizmet veren Seçil Limousine olarak Müşterilerimizin daima en iyisini hak ettiğine inanırız. Müşterilerimize bekledikleri güveni verir. Hızlı çözüm üretiriz.
          
Kraliyet ailelerinden, Dünyaca ünlü yıldızlardan, ünlü işadamlarının Türkiye ziyaretlerinde tercih ettiği Seçil Limousine , hem kurum hem de personel düzeyinde Türkiye’nin en tecrübeli müşteri odaklı çalışan lüks araç kiralama firması olarak hizmet vermektedir.Protokol,güvenlik ve rehberlik hizmetleri konularında sürekli eğitim alan ve yabancı dil bilen Seçil Limousine şoförleri de,yıllardır birlikte çalışmanın uyumu ve üstün deneyimleriyle Seçil Limousine servislerine ayrı bir değer katıyor.

Seçil Limousine’in kuruluşundan bu yana; trafik kurallarına uyumdan müşteri mahremiyetine saygıya, güvenlikten rehberliğe kadar sunduğu hizmetleriyle daima tercih sebebi olmuştur.
 
Araç içerisindeki ikramlardan tutun da ihtiyaç olabilecek her türlü ayrıntının düşünülmüş olması, Seçil Limousine’in kaliteli hizmet anlayışının bir parçasıdır.

 Seçil Limousine’in servislerinin olmazsa olmaz bir parçası da güvenliktir. Seçil Limousine’in neredeyse tüm şoförleri uzun süredir şirket bünyesinde çalışan güvenilir elemanlar. Hem şoförlükleri hem de sırdaşlıklarıyla…

 Seçil Limousine; Ayrıcalığınız konfor ve prestij sunan lüks araçları, seçkin şoförleri, sağladığı benzersiz servisler ve yüksek standartlardaki hizmetiyle gerçek bir prestij sağlar.
 
Seçil Limousine ,lüks ve geniş araç yelpazesi (Toplam 288 araç;Mercedes S,Mercedes E,Mercedes SLK,Limousine ,BMW 320,BMW 530,BMW 730,BMW Z4, BMW X5,Auıdi Q7,Range Rover,Chreysler 300 C,ve standart grup araçlar)ve her türlü gereksinime yanıt verebilecek servis altyapısına sahiptir.Seçil Limousine hizmetleri hayatınıza eşsiz konforu getiriyor ve sizlere zaman kazandırıyor.Tüm bu lüks servisler Seçil Limousine ile herkes için ulaşabilir ve uygun koşullarla.İhtiyacınıza ve istekleriniz doğrultusunda Seçil Limousine’de beklentilerinize göre çözümler sunan servisler sizi bekliyor.
 
Sürücülü ya da sürücüsüz lüks araç kiralamadan özel günleriniz için Limousine kiralamaya, özel yat ve tekne kiralamadan helikopter ve özel jet kiralama hizmetine kadar her türlü lüks servis Seçil Limousine konforu ve hizmet kalitesiyle sizi bekliyor. Otel rezervasyonlarınızda seçkin restoran ve bar rezervasyonlarına, havaalanı ve otellere transferlerinizden tarihi ve turistik gezi rehberliğine kadar tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren öncü Seçil Turizm hizmetleriyle de emrinizdeyiz.

Etiketler

seçil yatching sçl mavi tur yat turu tekne gezisi lux lüks özel doğumgünü motor mehtap charter günü birlik yatta mega satılık motor deniz yatching rent a car luxury yatch boat charters ışıklarda antalyada

Görüşler ()

Yorum Ekle