ŞEHZADE MEHMET EĞİTİM KURUMLARI

Hakkımızda

Ülkemizin aydınlık geleceği için pırıl pırıl bir genç nesil yetiştirmeyi hedefleyen Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları 1992 yılında Körfez İlk öğretim okulu olarak eğitim öğretim hayatına merhaba demiştir. 1993 yılında Şehzade Mehmet Lisesi halkaya dahil olmuştur. 2006 yılında Körfez ilköğretim Şehzade Mehmet ismini almış ve Şehzade Mehmet eğitim kurumları adı altında birleşmişlerdir.
Amaç, eğitimde en iyinin en iyisi olmaktı...
Her geçen gün büyüyen Şehzade Mehmet Koleji; sosyal, sportif, kültürel ve sportif alanda yaptığı çalışmalar ve  elde ettiği başarılar sayesin de, eğitimde farklı bir ses ve örnek bir okul haline gelmiştir.
 
Özel Şehzade Mehmet Lisesi:
Türkiye’deki eğitim kalitesinin artmasında Anadolu  liselerinin önemli bir yere sahip olduğunu inkar etmek mümkün değildir. Öğrencilerimiz,bu açıdan ,eğitimi  çağdaş bir konuma getiren bilgisayar,fizik-kimya-biyoloji laboratuarlarında araştırma yapabilme ve bilime dokunarak öğrenme imkanına sahiptirler. Her yıl düzenlenen ulusal ve uluslar arası proje yarışmalarına katılan okulumuz öğrencileri geliştirdikleri projelerle günümüz insanının sorunlarına bir nebze olsun çözüm üretme zevkine de sahip olmuşlardır.
Özel Şehzade Mehmet Lises’inden  mezun olan öğrenciler, üniversiteye girişte elde ettikleri güzel dereceler yanı sıra ülkemizin ve dünyanın saygın üniversitelerinde kabul alma şansı yakalamışlardır. Öğrenim hayatları boyunca elde ettikleri kültürel birikim ve beceriler sayesinde hayatın her alanında iş sahibi olan mezunlarımız mesleki yaşamlarında da başarıdan başarıya koşmaktadırlar.

Etiketler

anaokulu ortaokul kolej ozel egitim ogretim sınav bilgi beceri kalite sınıf ogretmen

Görüşler ()

Yorum Ekle