Hakkımızda

Şişli Optik Muharrem Yunusoğlu tarafından 1974 yılında Şişli’deki ilk mağazasıyla açıldı. 1976’da Halaskargazi Caddesi’nde bugün hala açık tutulan ve ilk şube olarak kabul edilen mağaza hizmete girdi. Optik alanında tanınmış çeşitli markaların ithalatını da yapmış olan şirketin bugün asıl faaliyet alanı perakende mağazacılıktır.

1995 yılında Akmerkez mağazasını açan şirket, o günden bu yana sürekli büyüyerek sektörün en büyük optik mağazalar zincirlerinden birisi haline geldi. Barkodlu etiket kullanmak, alışveriş kartlarını kullanıma sokmak, sezon sonu ürünler için bağımsız outlet mağaza açmak gibi yenilikleri sektöre ilk getiren kuruluş oldu.

2007 yılında anonim şirket olan Şişli Optik bugün İstanbul, Arkara, Bursa, Antalya, İzmit ve İzmir’de toplam 12 mağazaya, 80 kişiyi aşan personele, yıllık (güneş gözlüğü, optik çerçeve, cam ve lens olarak) 60.000’i geçen satış hacmine sahiptir.

Kendi öz sermayesine, işletmecilik anlayışı ve tecrübesine dayanarak büyüyen Şişli Optik, uluslararası rekabeti de içine alan geniş ufuklu bir gelecek vizyonuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Etiketler

sisli optik konak pier 360 derece sanal tur

Görüşler ()

Yorum Ekle