SORKUN MERMER İNŞ. HAF. NAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

Hakkımızda

Dünya Medeniyetler'inin beşiği,Homer'in memleketi Anadolu!Tarihin en görkemli heykelleri,mimari açıdan en muhteşem mermer eserlerinin yaratıldığı Anadolu!Sorkun Mermer Ocaklarından çıkartılan ve ihanet etmemek için ustaca işlenip sizlere ulaşan mermerlerin kaynağı Anadolu!
Zeus'un,Dionysos'un,Afrodit'in,Poseidon'un,Truvalı Helen'in ve ruhlarının beden bulduğu bu heykeller,şimdi Sorkun Mermer dokulu travertenlerle sizlere makanlarınızda tabiatın büyüsünü yaşatmaktadır.Ruhunuza ait olan travertini mutlak bulacak ve tarihin güzellik,bolluk,estetik dolu o günlerinin ruhunu yakalayacaksınız.
Bu muhteşem tarihi doku ve estetiğini koruma bilinci ile 2002 yılında Denizli'de faaliyetlerine başlayan Sorkun Mermer'in,6 adet Traverten ve 1 adet Bej Mermer Ocağı olmak üzere toplam 7 ocağından sağladığı malzemeler ile yıllık 30.000 metreküp üretim kapasitesi bulunmaktadır.
Ocaklardan çıkartılan ham malzeme,5.000 metre kare kapalı alan,17.000 metrekare açık alan toplam 22.000 metrekarelik Sorkun Mermer Fabrikasında büyük bir titizlikle ve ustalıkla işlenmektedir.Traverten fayans üretimi yıllık 320.000 metrekare,traverten plaka üretimi ise 200.000 metrekare olup yeni ürün grubu olan İvory Traverten'in üretim kapasitesi 25.000 metrekaredir.Standart ölçülü ürünler dışında da ihtiyaca uygun blok veya yarı mamul halde ürünler sunulmaktadır.
Sorkun Mermer,üretmekte olduğu ürünlerin kalitisinde daima en iyisini sunmayı ticari prensip olarak belirlemiş olup zamanında üretim ve teslim prensibinden asla vazgeçmeden çalışmalarına tüm hızı ile devam etmektedir.

Etiketler

sorkun marble maden mermer 2010 mermer fuari 360 derece sanal tur tour

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle