Mekan 360

SUDÜŞEN ŞELALESİ YALOVA

Görüntülenme - 36828 Yorum Ekle

Hakkımızda

Termal İlçesi Üvezpınar Köyü’nden 8 km uzaklıkta bulunan Sudüşen Şelalesi ve çevresi doğa tutkunlarına muhteşem bir şölen sunar. Şelaleye giden yol, rahat ve doğal bir yürüyüş parkuru olup, yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerce yoğun olarak tercih edilmektedir. Şelaleye çıkarken eşsiz bir baraj gölü, Marmara Denizi manzarası ve çok çeşitli orman faunası ile karşılaşılır ki, bu güzergâh foto safari, doğa yürüyüşü ve piknik alanı olarak kullanılmaktadır. Panorama tepesi denizden 120 m. yükseklikte ve her mevsim yeşil bitki örtüsü ile kaplı çok güzel görüntülere sahip bir alandır.

Etiketler

su düşen şelalesi yalova termal gezi piknik tatil doğa 360 vr sanaltur sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Fotoğraflar

Görüşler (5)

abdelrahman yosry

I fell in love with this place, it is inspiring, frish waterfall, the water makes a wonderful sound in the surrounding. You can drink from this water directly, as i recommended standing under the water fall and feel this feelings, won't regret it. Hope visiting it again

5 yıl önce

kindah alnasser

awesome views and don't forget to get a jar of natural honey I had great time with family

5 yıl önce

ali & luna

When you arrive park in the area and walk down. Do not try and drive directly to the waterfall. It's crowded and you can't park or turn around. Go early when arrived at 10 and as we left many ppl arrived! Beautiful place to have a quick walk and visit.

5 yıl önce

Faruk Arslan

There are a couple of small restaurant. The nature of the waterfall mostly protected. Small place but if its on your way you can visit.

5 yıl önce

J. Karam

Very pleasant place. Access is no very easy. Better ,safer walkways will be great improvement

5 yıl önce

Yorum Ekle