Mekan 360

NECMETTİN ERBAKAN KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Hakkımızda

SULTANBEYLİ KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Etiketler

sultan beyli kultur sanat merkezi istanbul 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Global Systems

Very good. Very nice and clean Decoration is so beautiful

6 yıl önce

Cengaver Eytbe

Let

5 yıl önce

Serdar Altan

Adam öldükten sonra değerimi anladınız adını sağa sola vermek le olmaz yazık ki ülkemizde böyle dünya ca Namlı profesör doktor bir alimi değer bilmedik Ostim konya imes İkitelli pancar motor devrim arabası ASELSAN. Almanya savunma sanayi. Daha bilmedikleri miz ömrü Siyonistler le mücadele yle geçmiş bilim adamı içerden dışardan hep saldırı ya maruz kaldı rabbim Gani Gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah

5 yıl önce

Merve Akdemir

Çocuk tiyatrolarında kesinlikle velilerin girişine yaş sınırı getirilmeli, mesela 5 yaş üstü çocukların velileri içeri alınmamalı bugün gittiğim gördüğüm en büyük problem buydu güya çocuk tiyatrosuydu ama bedava sirke baldan tatlı misali içerde çocuktan çok veli vardı.

5 yıl önce

Serkan Altınordu

Mekân çok güzel. Etrafta otopark etmek için yer bulabilirsiniz. Hafta içi daha müsait olur. Şu mekânda yapılan özellikle de yetişkin tiyatro etkinliklerine lütfen küçük çocuk getirmeyin. Tiyatro izlemek bir adap işidir. Çıt bile çıkmaz. Çocukların çığlıkları o sanatçılara saygısızlık oluyor. Bedava diye sülale boyu gelmenize gerek yok. Çocuklarınızı 1 saatliğine emanet bırakıp gelin.

5 yıl önce

Yorum Ekle

Sokak Görünümü