Hakkımızda

 


 

Corridor. İçinden hayat geçiyor.

Sur Yapı projesi olan Corridor İstanbul, İstanbul Bahçelievler'de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alıyor. Bahçelievler Yenibosna Radar mevkiinde konumlandırılan, barındırdığı konut ve ticari işlevi ile çevre gelişimine katkı sağlayacak olan Corridor, yaklaşık 81 bin metrekare inşaat alanı ve 300 milyon TL yatırım değerine sahip. 7 blokta 505 Konut ve cadde mağazaları konseptinde projelendirilen ticaret alanıyla yoğun talep görüyor.

Projenin en önemli özelliği İstanbul'un yoğun ulaşım akslarından E-5 Otoyolu ve TEM Otoyolu'nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk havalimanı'na çok yakın olması. Benzer şekilde son beş yıl içerisinde yapılan Alışveriş Merkezi projeleri, gelişen bölgenin cazibesini arttırıyor. İnşası devam eden M3 Kirazlı-Aksaray (M1 üzerinden) ve M5 Kirazlı-Başakşehir Metro hatlarının kesişim noktası olan Kirazlı istasyonuna 1,5 km mesafede olan Corridor'da, bu duraktan M3 Kirazlı-Aksaray hattı ile aynı zamanda T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattına bir durakla ulaşılabiliyor.

İki kata yayılan 1300 metrekare alana sahip Sosyal Tesisler spordan, yüzmeye, çocuklar için güvenli bir oyun alanından dinlenmeye kadar, konut sakinlerine renkli bir sosyal yaşam sunuyor. Açık ve Kapalı Havuz, Dinlenme ve Güneşlenme alanları, kafeterya, TV Dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, çocuk oyun alanı gibi mekânlardan oluşan sosyal tesislerde Konfor ve Güvenlik için her türlü ayrıntı özenle hazırlandı.

Sur Yapı Corridor kapsamında 550 konut yer alıyor. Sur Yapı Corridor teslim tarihi 2014 senesinin sonu olarak belirlendi. Sur Yapı Corridor kapsamında toplamda 7 blok bulunuyor. Sur Yapı Corridor satılık daire tipleri stüdyo daireler 42 ile 49 metrekare, 1+1 daireler 64 ile 74 metrekare, 2+1 daireler 101 ile 124 metrekare, 3+1 daireler 157 ile 175 metrekare şeklinde tasarlandı.

Etiketler

corridor daire satin al satilik ariyorum luks sur yapi kiralik fiyat nerede insaat konut ev

Görüşler ()

Yorum Ekle