Hakkımızda

1999 yılında Batı Gold olarak kurulan firmamız 2010 yılında süspüs accessories ismiyle İzmir genelinde 7 mağazasıyla mağaza zinciri oluşturmuştur.Takı ve aksesuar üzerine faaliyet gösteren firmamızın dizaynları kendimize ait, imalatı yurt dışındadır.

Parekende satışlarımız süspüs aksesuar mağazalarında toptan satışımız İstanbul Batı Accessories mağazasında yapılmaktadır.
Kendi yapılanması tamamlayan firmamız; İstanbul ve Bursa'da ilk franchiselarını vermiştir.Diğer iller için görüşmelerimiz devam etmektedir.

Etiketler

süspüs suspus accessories taki toka saat gozluk fular gumus canta dogal tas altin pirlanta cuzdan alsancak göztepe gaziemir bornova sirinyer ückuyular izmir fx sanal tur mekan 360 derece

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Yelda BAKIRCI

Ilgisiz, sıfır güler yüzlü bir mağaza görevlisi.. içindeki ürünler her ne kadar güzel olsa da, esnafligi beceremeyen, iyi hizmet almadığım yerlerden alışveriş yapmayı sevmiyorum.

5 yıl önce

Ken Adams

The lady in charge is not helpful and doesn’t want to answer questions about the products. My friends and I went to buy a bunch of things for a friend’s bridal shower and we ended up shopping elsewhere because of this lady’s rude attitude. Alsancak Suspus’teki tezgahtar bayan hicbir sekilde calismak ve urunlerle ilgili sorulari yanitlamak istemiyor gibi duruyor. Bircok sey almak isteyerek girdigimiz dukkandan bu hos olmayan davranislar yuzunden elimiz bos ciktik

5 yıl önce

Hayat Berna YAKUT

Şık ve zevkli ürünler

6 yıl önce

Narin Porsuk

5 yıl önce

Mustafa Canlı

6 yıl önce

Yorum Ekle