TEKNOMER TUR. TAR. MAD. INS. SAN.(İTALYA FUARI)

Hakkımızda


 Mermer sektörüne 2005 yılında Konya’da giriş yapan Teknomer Madencilik, 2009 yılından itibaren faaliyetlerine Burdur Bucak’ta devam etmektedir.

     Teknomer Madencilik, Antalya’da Noche Toros, Konya Seydişehir’de Autumn Leaves(scabas), Burdur Bucak’ta Cordoba Cream ve Chocolate Brown olmak üzere toplamda 3 traverten ocağı ile sektörün önde gelen doğaltaş üreticileri arasında yer almaktadır.

     Yıllık ortalama 450.000 m2 üretimi ve yapmış olduğu ihracatlar ile Teknomer Madencilik, ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır.

     Kuruluşumuzdan itibaren kaliteyi, güvenilirliği ve yeniliği amaç edinmemiz, bizim kısa sürede prestijli ve gözde bir firma haline gelmemizi sağlamıştır. Bu amacımızın bilincinde olarak daima dinamik, pozitif ve kararlı bir şekilde çalışmamıza devam ediyoruz.
 

 

 

Etiketler

Mermer sektörüne 2005 yılında Konya’da giriş yapan Teknomer Madencilik 2009 yılından itibaren faaliyetlerine Burdur Bucak’ta devam etmektedir. Teknomer Madencilik Antalya’da Noche Toros Konya Seydişehir’de Autumn Leaves(scabas) Burdur Bucak’ta Cordoba Cream ve Chocolate Brown olmak üzere toplamda 3 traverten ocağı ile sektörün önde gelen doğaltaş üreticileri arasında yer almaktadır. Yıllık ortalama 450.000 m2 üretimi ve yapmış olduğu ihracatlar ile Teknomer Madencilik ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Kuruluşumuzdan itibaren kaliteyi güvenilirliği ve yeniliği amaç edinmemiz bizim kısa sürede prestijli ve gözde bir firma haline gelmemizi sağlamıştır. Bu amacımızın bilincinde olarak daima dinamik pozitif ve kararlı bir şekilde çalışmamıza devam ediyoruz. mekan360 sanal tur panoromik virtual tour TEKNOMER TUR. TAR. MAD. INS. SAN. TICARET LTD. STI. OSB 1501 Ada 3 - 5 - 6 Parsel Bucak - () TURKEY Tel 0090 2483171400 - Fax 0090 2483171415 e-mail: teknomer@teknomermarble.com web: www.teknomermarble.com

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle