Mekan 360

TURGUT KÖYÜ MEYDANI

Görüntülenme - 3899 Yorum Ekle

Hakkımızda

Turgut, tarihiyle ve doğal güzelliğiyle bölgenin en çok tanınan köylerinden. Sahip olduğu tarihi ve doğal zenginlikler nedeniyle “sit” alanı ilan edilerek koruma altına alınmış. Bakirliğini ve güzelliğini koruyarak sürdürüyor. Manzarası, sahili, plajları, şelalesi görülmeye, havası da solumaya değer bir köydür.
 
Köy turları sırasında bölgenin turistler tarafından en sık ziyaret edilen camisinin de bulunduğu köy meydanında asırlık çınarın altında dinlenirken köylülerle birlikte çayınızı yudumlayabilirsiniz. Meydanın yanıbaşındaki tezgahlarda ise yer fıstığı, elişi ürünleri, çeşitli hediyeliklerin satışı yapılıyor.
 
Turgut is among best known villages of the region for its history and natural beauty. Thanks to its rich cultural and natural assets, Turgut is included in a natural protected area. The village maintains its intactness and elegance. With its scene, coast, beaches, waterfall and fresh air, it is more than worth seeing.
 
During village tours, you may stop by the square where the historical mosque stands, and have a cup of tea while chatting with locals in the shadow of age-old plane tree. On the counters next to the square, peanuts, handicraft works and various souvenirs are sold.

Etiketler

village in marmaris how to go tour köy tatili gezisi marmariste nerede nasıl gidilir 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Görüşler ()

Yorum Ekle