TURUNCU RENT A CAR - EMİTT 2011 FUAR STAND

Hakkımızda

Turuncu Rent a Car, Tekom Turizm ve İletişim San ve Tic.Ltd.Şti olarak 2004 yılından bu yana müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışan tecrübeli kadrosuyla, araç kiralama sektöründe hizmet vermektedir. Garantili ve 7/24 kesintisiz servisi ile kısa zamanda, her biri alanında öncü olan kuruluşların tercih ettiği bir firma olmayı başarmıştır.
  Firmamız, her yıl yenilenen geniş araç filosu ve güçlü alt yapısıyla, müşterilerine kaliteli hizmeti doğru fiyata vermeyi hedeflemiştir.
  Turuncu Rent a Car, günlük, aylık kiralama, havaalanı otel transferleri ve VIP sürücülü servis hizmetlerini en kaliteli, en hızlı ve en ekonomik şekilde müşterilerine sunmaktadır. Merkezi İstanbul’da olan firmamız İzmir, Ankara, Antalya, Trabzon, Konya, Gaziantep, Adana gibi ilerde de hizmet vermektedir.
  Çalışanları ve iş ortakları için sürekli gelişen bir hizmet şirketi olan Turuncu Rent a Car, daha başarılı bir geleceğe ilerleyebilmek için, insan kaynağının en büyük değer olduğunun bilinciyle;
• Güven ve dayanışmanın olduğu bir çalışma ortamı sağlamayı,
• İletişimi ön planda tutmayı,
• Tüm çalışanlarıyla amaç birliği içinde olmayı,
• Çalışanlarının gelişimlerine uygun ortam hazırlamayı ve
• Her zaman destekleyici bir ekip ruhu yaratmayı ilke edinmiştir.
  Turuncu Rent a Car, sektöründe markalaşma ve sektörün en iyi temsilcilerinden biri olma yolunda hızla ilerlemeye devam etmektedir.

Etiketler

emitt fuar katilimci firma acenteler acente agency 360 sanal tur virtual tour mekan360 tur turizm seyehat fly holiday turuncu rent a car arac kiralama

Görüşler ()

Yorum Ekle