Mekan 360

ÜMRANİYE ATAKENT KÜLTÜR MERKEZİ

Hakkımızda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2007 yılında hizmete açılan Ümraniye Atakent Kültür Merkezi, çok amaçlı olarak kullanılan 436 koltuk kapasiteli büyük salonuyla dikkat çekmektedir. Bunun yanısıra tiyatro, konferans salonları, açık ve kapalı sergi alanları, fuayeleri, teknik odaları, mini sinema salonu ve çeşitli teknik mahallerden oluşan Ümraniye Atakent Kültür Merkezi, Ekim ayından Mayıs ayına dek süren kültür sanat sezonunda, kültür ve sanatın çeşitli faaliyet alanlarındaki etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. Ulusal ve uluslar arası müzikallerin, sahne gösterimlerinin, çocuk oyunlarının, kongrelerin düzenlendiği, fuayelerinde sergilerin yeraldığı Ümraniye Atakent Kültür Merkezi’nde ayrıca, hem çocuklar hem de büyüklerin kullanıma açık olmak üzere bir de kütüphane yeralmaktadır.

Etiketler

atakent ümraniye kültür sanat merkez belediye istanbul

Fotoğraflar

Görüşler (5)

İsmail Yağcı

Gökyüzüyle Dost isimli çocuk oyunumuzu sahneledik. Salon güzel, ışık ve ses sistemleri tatmin edici. Sahne büyüklüğü iyi. Personel görevini yapıyor. Çok kenar köşe olmasının dışında ciddi bir sorun yok.

5 yıl önce

Ahmet Hakan Yılmaz

Güzel tesis. Çocuklarımız için bir çok kitap ve kaynağı burada bulabilirsiniz.. Ayrıca etkinlik takvimini takip ederek çocuklar için hazırlanan bir çok oyun ve gösteride çocuğunuz ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.

5 yıl önce

Mehmet ve Elif'in oyun dünyası

Tiyatrosu ucretsiz sinema ogrenci 2 tam 4 tl kutuphanesi mukemmel 4 ×4 luk bir kultur merkezi

5 yıl önce

Dilek Şahin

Çok güzel kültür merkezi ayrıca kütüphanesi çok sessiz gerçek anlamada bir kütüphane

5 yıl önce

kadir özimamoğlu

Çok mükenmel bir yer, temiz düzenli yapanlardan Allah razı olsun herkese tavsiye ederim

5 yıl önce

Yorum Ekle