YALI POR YAPI FUARI 2011 FUAR STANDI

Hakkımızda

Sektörde ki tecrübesiyle Merzifon organize sanayi bölgesinde bulunan, 3.000m2 kapalı alanda EPS-STRAFOR fabrikamızda üretim yapan firmamız bunun yanında SAMSUN’da 4.000m2 alanda da yalıtım ve dış cephe kaplama tesislerimizle sektörde entegre bir üretim yapısına sahiptir.

Grubumuz konusunda deneyimli, teknolojiyi yakından takip eden,makine donanımını sürekli yenileyen ve sonucunda ürün yelpazesini genişleterek, EPS’ nin kullanım alanını genişletmeyi ilke edinmiştir.

Enerjinin ne kadar değerli , çevrenin ne kadar önemli olduğu günümüzde ısı yalıtımının yani mantolamanın , ekonomik ve çevresel kazançları aşikardır.Yasalarımız ile de zorunlu hale gelen ısı yalıtımı (mantolama) , YALIPOR EPS ürünleriyle en doğru ve en uygun çözümünüzdür. Üretiminde çevre ve insan sağlığına tehlike oluşturacak hiçbir kompanent bulunmamaktadır.

Amaç olarak müşteri odaklı çalışmayı ve satış sonrası hizmet ve ürün kalitesi ile sektörde lider firma olmayı amaçlayan YALIPOR ve MERPOR, gelişimlerini tüm ülkemizle paylaşmayı ve aynı başarıyı ülkemiz dışında da devam ettirmeyi hedeflemektir.

Etiketler

yali por yapi fuari mekan360 sanal tur mekan 360 derece

Görüşler ()

Yorum Ekle