Mekan 360

YENİKENT SPOR MERKEZİ VE PARKI

Hakkımızda

 Halkımızın huzur ve refahı için, bireylerin kişisel gelişimlerini sağlayarak, toplumumuza maddi ve manevi katkı sağlayabilecek düzeyde bireylerin yetiştirilmesinde, ve kültürel faaliyetlerle insan yaşamının zenginleştirilmesinde üstüne düşen görevleri yerine getirme hedefiyle yola çıkılıp inşaa edilen Yenikent Kültür Merkezi  2 katlı Modern yapısıyla Yenikent mahallesi ve çevre mahallelerde yaşamını sürdüren Esenyurt halkına hizmet vermektedir.
 Kültür merkezinde halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan 5 eğitim dersliği ve 1 çok amaçlı salonu ve modern spor aletleriyle donatılmış fitness salonu bulunmaktadır.
 Yenikent Kültür Merkezinde; Bilgisayar İşletmenliği, Resim, Keman, Ebru Sanatı, İngilizce, Bağlama kursları verilmekte ve mezun olan öğrenciler eğitim sertifikası sahibi olmaktadır.
 Felsefenin temel konularından biri de estetiktir. Bilginin estetikle buluşması önemlidir. Bilgi, kültür ve sağlığın estetikle bütünleşip sunulduğu yer; Yenikent Kültür Merkezi. Mimari yapısı, şirin görünümü ve bahçesinde bulunan tropik ağaçları ile modern ve güzide bir tasarıma sahip. Halı sahada top oynamak veya jimnastik aletlerinde spor yapmak bu binanın imkanlarından birkaçını oluşturmaktadır. Binanın alt katında bayanlara yönelik bir aerobik salonu mevcuttur. Merkezimiz modern spor aletleri ve spor eğitmeni eşliğinde bay ve bayanlara spor yapma imkânı sunuyor.

Etiketler

yenikent-kültür-ve-sanat-merkezi sanat-merkezi esenyurt-belediyesi-kültür-merkezi yenikent

Görüşler ()

Yorum Ekle