Hakkımızda


Ham mermer üreticiliği zordur, birçok zorlukların ve bu zorluklarla mücadele etmenin gerektiğini, bunun sonucu ortaya çıkan güzellikleri biliriz, müşterilerimize bu güzellikleri sunabilmek için kalbimizdeki en güzel duygularla mücadele eder, alın terimizi dökeriz.

Mermer sektöründeki 20 yıllık geçmişi, yılların verdiği tecrübe ve birikim ile sağlam adımlarla şirketimiz, 1998 yılında kurulmuştur. 2005 yılında Bursa ilinde mermer üretimine tam anlamıyla başlamıştır.

Firmamızın asıl faaliyet alanı blok mermer üretimidir. Firmamız; ihracatını arttırmak ve yurt ekonomisine daha fazla katkı sağlamak amacıyla, yeni pazar imkânları yaratma ve daha fazla müşteri kitlesine ulaşma çabasındadır. Şirket merkezimiz Bursa ili Nilüfer ilçesinde kurulmuş olup, Emparador ocağımız Bursa ili Orhaneli ilçesinde, Bej ocağımız Bursa ili M.Kemal Paşa ilçesinde Koyu Bej ocağımız Bursa ili M.Kemal Paşa ilçesinde faaliyet göstermektedir.

Firmamız mermer sektöründe dünyanın en seçkin firmalarından biri olmayı misyonu olarak benimsemiştir. Firmamızın ana ilkesi müşteri memnuniyetidir. Bunun için amacımız müşterilerin taleplerini doğru tespit etmek, uygun fiyat politikası belirlemek, ürünü hatasız ve zamanında teslim etmek, kaliteli ürün ve hizmeti en hızlı şekilde sunmaktır.

Firmamız bu sektördeki en deneyimli, uzmanlaşmış kadrosuyla, son teknolojik imkanlar ve makinalaşma ile üretim ve kalitesini sürekli artırmakta olup, üretimi sürekli gelişme gösteren bir grafik çizmektedir.

İleri ki yıllar için hedefimiz ihracat kalitemizi yükseltmek ve üretimimizi arttırarak sektördeki yerimizi sağlamlaştırmaktır.


Yönetim Kurulu Başkanı

Etiketler

YÜCE MARBLE

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle