ZAHİT ALÜMİNYUM YAPI FUARI 2011 FUAR STANDI

Hakkımızda

Firmamız Zahit Alüminyum ve Plastik Sanayi Ticaret Limitet Şirketi 26 yıldır Kapı-Pencere Sektöründe müşterilerimizin alüminyum profil ihtiyaçlarına hizmet vermektedir. Zahit Balbay tarafından Adana’da kurulan Zahit Alüminyum ve Plastik Sanayi Ticaret Limitet Şirketi, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet göstermektedir.   Firmamız dökümhane, pres, eloksal ve boyahaneden oluşan modern bir tesis ile hizmet vermektedir.
 
Başlıca ürünlerimiz alüminyum kapı ve pencere profilleri, cephe sistemleri, mobilya profilleri, küpeşte profilleri, duş ve küvet kabini profilleri, reklâm profilleri, muhtelif sanayi profilleri, standart profiller, plastik lambri profilleri ve plastik panjur profilleri olup, ayrıca müşterilerimizin taleplerine göre siparişe yönelik de hizmet vermekteyiz.
 
Tesisimiz, yıllık 20.000 tonluk  billet döküm ve 6 adet alüminyum ekstrüzyon profil hattıyla 16. 000 tonluk ekstrüzyon profil üretim kapasitesine sahiptir. Tesisimizde yıllık toplamda 7.000 ton üretim kapasitesine sahip 2 adet elektrostatik toz boyama hattı ve ayrıca yenilenen tesisi ile birlikte yıllık 10.000 ton eloksal yüzey kaplama hattı da bulunmaktadır. Aynı zamanda tesisimizde yıllık 300 ton ahşap kaplama yapan hattımız faaliyet göstermektedir. Bunun yanında 2 adet PVC Ekstrüder Profil hattı sayesinde yıllık 1.500 ton PVC ekstrüder profil de üretilmektedir.      
 
Adana, Antalya, Gaziantep, İskenderun, Diyarbakır, Mersin, İzmir ve İstanbul olmak üzere 8 adet kendi satış mağazamız, 39 adet de farklı şehirlerde de bayiliklerimiz bulunmaktadır. Beraberinde 14 farklı ülkeye de ihracat yapılmaktadır.
 
Toplam Kalite Yönetimini benimsemiş olan firmamız, uluslar arası kalite standartlarında üretim yapmaktadır. Ürünlerimiz UKAS ISO 9001–2000 Kalite Belgesi ve TSE Kalite Belgesine sahiptir. Ayrıca hazırlıkları süren; eloksallı ürünlerimiz için QUALANOD, boyalı ürünlerimiz içinde QUALICOAT belgeleri de en kısa zamanda alınacaktır.

Sektörün talepleri ve takipçisi olduğumuz yenilikler doğrultusunda araştırma/geliştirme departmanımızın destekleri ile firmamız yurtiçi ve yurtdışında pazarlama faaliyetlerini sürekli olarak geliştirmeye devam etmektedir.

Etiketler

zahit aluminyum yapi fuari mekan360 sanal tur mekan 360 derece

Görüşler ()

Yorum Ekle