Hakkımızda

Zengin Ev Perde ve Dekorasyon ’un geçmişten günümüze oluşum süreci
 
Zengin Mefruşat, 1980 yılında İsmet ZENGİN ve Meliha ZENGİN tarafından mefruşat alanında faaliyet göstermek için Gelibolu’da kurulmuştur. 1995 yılında merkezini Çanakkale’ye taşıyarak faaliyetlerini burada sürdürmüştür. 1997 yılında Çanakkale’ye perdecilik alanında ilk showroom’unu kazandırmıştır.

İkinci kuşak olan Levent Zengin’in Trakya Üniversitesi Tekstil M.Yüksek okulundan mezun olduktan sonra 2002 yılında firmaya aktif olarak katılması ile teknolojik anlamda yeniden yapılanarak bilgisayarlı perdecilik anlayışını şirketin benimsemesine katkıda bulunmuştur.

Zengin Ev Perde ve Dekorasyon, 2008 yılında perde ve dekorasyonu bir arada müşterilerine sunmak adına Zengin Mefruşat San.Tic.Ltd.Şti bünyesinde hizmete girmiştir. Yılların verdiği tecrübeyi duvar kağıdı sektöründe yaptığı güçlü yatırımla birleştirerek müşterilerine daima kaliteyi ve zengin çeşidi sunmayı ilke edinmiştir.

2012 yılı ile beraber Perde, Döşemelik ve Duvar Kağıdı alanında yepyeni koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunarak kendi şirketini oluşturan ZENGİN EV PERDE ve DEKORASYON çağın gereksinimlerini özümseyerek değişime ayak uyduruyor.

Etiketler

perde döşemelik kumaş duvar kağıdı aksesuar parke ithal zengin ev zenginev mefruşat stor jaluzi dikey

Görüşler ()

Yorum Ekle