ACE ASANSÖR VE SANAYİ TESİSLERİ

Hakkımızda

İkinci beş yıllık kalkınma planı döneminde, K.K.K.’lığı Çankırı İnşaat Emlak Müdürlüğü’nde vatani hizmetimi yaparken bana verilen, aşağı ve yukarı, otomatik açılıp kapanan sinema perdesi yaptırılması görevi, kuruluş amacımızın en büyük esin kaynağı olmuştur.

Otel ve benzeri turizm tesislerinin yapımı ve yoğun nüfus artışı ile dikey yapılaşma gereği, inşaat sektöründeki hızlı yapılaşmanın başladığı 1968 yılında kurulan ACE, yoğun bir araştırma ve geliştirme dönemi sonrası üretim ve montaj faaliyetlerine başlamıştır.

ACE, günümüzde her kapasite, hız ve özellikte şahıs / yük / servis / oto / hasta ve panaromik tip elektrikli ve/veya hidrolik tahrikli asansörlerin tesisini yapmakta olup geniş teknik kadrosu ile bakım ve servis hizmetlerini de yürütmektedir. 


Kuruluşumuzdan itibaren tüm hizmet faaliyetlerimizde toplam kalite anlayışını hedefleyip bunu gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik.

Bu amaçla devamlı atılımlar yapan ACE, hızla gelişmekte olan asansör teknolojilerini takip ve transfer ederek, kendi bünyesinde uygulamak için asansör malzeme üreticisi Avrupalı firmalar ile antlaşmalar yapmış böylece,  kademesiz hızlı, tam otomatik Full sistemli asansörlerin montajını  yapmaktadır.

Türkiye genelinde, Afrika da ve merkezi Izmir Ege Bölgesinde olmak üzere 3800 adet çeşitli tip ve özellikte asansör tesis etmiş olan ACE, seçkin çalışanları ve ACE bayrağını devralan oğullarım sayesinde, ikinci hatta üçüncü neslini yaşayacak bir olgunluğa erişmiştir.

Tüm faaliyetlerinde, Türkiye’ de ISO 9001 Kalite Güvence Sistem Belgesi’ne sahip ilk yerli firma olmanın haklı gururunu taşıyan ACE olarak, 15 Şubat 2003 tarihinde yayımlanan ve 15 Ağustos 2004 tarihinde zorunlu uygulamaya giren 95/16/AT Asansör Yönetmeliği H modülü kapsamı CE işareti çalışmalarımızı 24 Eylül 2004 tarihinde tamamlayarak merkezi Hollanda’ da olan LIFTINSTITUUT adlı onaylanmış kuruluşun yaptığı denetim sonrası CE belgeli firma olmaya hak kazandık.

ISO 9001 Kalite Standardı’nı kendine hedef seçen ACE’ nin temel prensibi, tüm müşteri memnuniyetinin eksiksiz olması ve bunun her geçen gün artmasını sağlamaktır.

Bu nedenle, İnşaa etmekte olduğunuz binaya tesis edilmek üzere teklif ettiğimiz ACE marka asansörlere, kendimiz CE işaretini iliştiriyor ve İşletme Ruhsatına esas AT Uygunluk Belgesi tanzim ediyoruz.

“Bizler asansörümüzü satmıyor, kullanmaları için müşterilerimize emanet ediyoruz“ ifadesi, tüm ACE çalışanlarının ve yönetiminin temel politikası olacak ve böylece ACE yıllarca “ Asansörde Can Emniyeti “ olmaya devam edecektir.

Etiketler

asansor emniyet hidrolik yük monsarj yürüyen bant makina-dairesiz-merdivenler

Fotoğraflar

Görüşler (0)

Yorum Ekle